'Bro!' Rico BEUKT tv-ster door de ring (video) Nieuws
Nieuws

'Bro!' Rico BEUKT tv-ster door de ring (video)

'Bro!' Rico BEUKT tv-ster door de ring (video)

Dat Rico zijn droom als acteur achterna jaagt steekt de beste kickbokser ter wereld niet onder stoelen of banken. Vrijwel direct na zijn winst op Jamal vertrok de spierbonk naar de US. Naast wat zakelijke bezigheden staan er ook wat bekende Amerikanen in de rij die wel even een vriendelijk potje willen knokken met de 'champ'.

Zo ook Chase DeMoor een professionele voetballer, reality-tv-ster en social media beïnvloeder.
Chase begon zijn interesse in voetbal op 14-jarige leeftijd, later trad hij toe tot het Wildcat-voetbalteam aan de Central Washington University. Nederlandse fans zouden hem moeten kennen van Too hot to handle season 2 op Netflix.

Aardige man

Op Instagram deelde Chase een video waarin hij te zien is in de ring met Rico en naar tevredenheid. Er werd flink gebeukt maar het viel de Amerikaanse ster mee; ,,Aardigste man ter wereld. Hij pakte me gelukkig niet al te hard aan, bedankt voor het werken met mij kampioen", schrijft Chase.

Rico kon de sparring sessie ook wel waarderen en antwoordde dat de bekende Amerikaan het goed had gedaan; ,,Goed werk bro". Wanneer Rico weer in de ring te zien zal zijn is nog niet bekend. Voorlopig geniet de kampioen van zijn uittje. Als potentieel tegenstander wordt de Kroaat Antonio Plazibat genoemd, als de twee clashen wordt het zeker geen vriendelijk rondje sparren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws