Briljante zet! Voetbal-ster Hakimi geprezen door bekende vechters voor buitenspel zetten ex-vrouw Nieuws
Nieuws

Briljante zet! Voetbal-ster Hakimi geprezen door bekende vechters voor buitenspel zetten ex-vrouw

Briljante zet! Voetbal-ster Hakimi geprezen door bekende vechters voor buitenspel zetten ex-vrouw

De vrouw van voetballer Achraf Hakimi vroeg een scheiding aan en eiste de helft van zijn bezit op, echter viste zij achter het net en krijgt niets. Ten vreugde van enkele bekende vechters.

De ex-vrouw van Hakimi, Hiba Abouk, kreeg echter van de rechtbank te horen dat haar 'miljonair'-echtgenoot niets bezit, aangezien al zijn bezittingen zijn geregistreerd op de naam van zijn moeder. Hakimi ontvangt maandelijks € 1 miljoen van voetbalclub PSG, maar 80% daarvan gaat rechtstreeks naar de bankrekening van zijn moeder. Een briljante zet volgens velen waaronder enkele bekende vechters.

Zo reageerde UFC kampioen Israel Adesanya die afgelopen weekend zijn titel herwon op zijn aartsrivaal Alex Pereira via twitter met een korte maar duidelijke tweet. Deze toonde een symbool aan welke aangaf dat Hakimi zijn oud geliefde schaakmat had gezet, met een simpel woord "dus".

Israel Adesanya en Francis Ngannou vinden zet voeltbalster Hakimi briljant

Ook voormalig UFC kampioen Francis Ngannou reageerde vermaakt op de zet van Hakimi.Deze reageerde door te zeggen "Meesterlijk, de enige echte Achraf Hakimi. Toch zijn er ook bedenkingen rondom de zet van de Marokkaan. Zo reageerde een fan dat Abouk dit had kunnen verwachten: "Dit had ze moeten voorzien met een moederskindje als Hakimi", reageerde een fan.

"Goeie tip als je je ex-vrouw klem wilt zetten, gewoon al je geld naar iemand anders laten storten, ben je gelijk van dat gezeur af", reageerde een andere fan. Wat vindt jij van de zet door Hakimi? Je kunt onderstaan reageren in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws