BREAKING! CEO Maurice Hols verlaat Glory Kickboxing per direct Nieuws
Nieuws

BREAKING! CEO Maurice Hols verlaat Glory Kickboxing per direct

BREAKING! CEO Maurice Hols verlaat Glory Kickboxing per direct

Maurice Hols, de recent aangestelde CEO van Glory Kickboxing, heeft onverwachts aangekondigd dat hij per direct zijn functie neerlegt. Deze aankondiging deed hij via social media.

Hols, die bekend staat om zijn passie voor de sport, heeft de kickbokswereld verrast met zijn plotselinge vertrek. Zijn beslissing komt op een moment waarop de organisatie zich voorbereidt op grote evenementen, waaronder de Glory Grand Prix.

De redenen achter het vertrek

In zijn verklaring op social media legt Hols uit: "Hallo vrienden, dit weekend heb ik besloten om Glory per direct effect te verlaten. Het is nooit makkelijk om iets los te laten waar je passie voor hebt, maar ik ben er sterk van overtuigd dat je om succesvol te zijn, trouw moet zijn aan zijn eigen waarden en geloof." Deze woorden suggereren dat zijn vertrek voortkomt uit persoonlijke overwegingen en principes.

Hols voegt eraan toe: "Het Glory-team was geweldig om mee samen te werken en ik wil echt mijn dankbaarheid uiten aan al mijn collega's, atleten en onze partners voor hun vertrouwen en steun in mij persoonlijk. Ik hoop in de toekomst in een andere hoedanigheid bij te dragen aan de strijdwereld. Hoop je snel te zien!" Dit benadrukt zijn waardering voor het team en zijn voortdurende passie voor de vechtsportwereld.

BREAKING! CEO Maurice Hols verlaat Glory Kickboxing per direct

Impact op Glory Kickboxing

De specifieke redenen voor zijn vertrek blijven enigszins onduidelijk. Er wordt gespeculeerd of zijn beslissing verband houdt met de situatie rondom Jamal Ben Saddik en diens deelname aan de Glory Grand Prix. Echter, hierover heeft Hols geen specifieke uitspraken gedaan.

Het vertrek van Hols laat een leemte achter in de leiding van Glory Kickboxing, od Scott Rudmann zijn rol overneemt die eerder CEO was is niet bekend. Zijn rol als CEO was cruciaal in het sturen van de organisatie door een periode van groei en ontwikkeling. Het is nog onduidelijk wie Hols zal opvolgen en hoe dit de toekomstige richting van de organisatie zal beïnvloeden.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws