Bradley Scott aanvaardt sancties na schenden UFC Anti-doping programma Nieuws
Nieuws

Bradley Scott aanvaardt sancties na schenden UFC Anti-doping programma

Bradley Scott aanvaardt sancties na schenden UFC Anti-doping programma
Bradley Scott aanvaardt sancties na schenden UFC Anti-doping programma

Vorige week maakte dat Bradley Scott, uit Melksham Wiltshire, Verenigd Koninkrijk, positief is getest op een verboden stof en een sanctie van twee jaar heeft aanvaard voor zijn overtreding volgens het UFC Anti-Doping Programma.

De 29-jarige Bradley testte positief op benzoylecgonine, een metaboliet van cocaïne, als gevolg van een urinemonster dat hij op 27 mei 2018 op Fight Night 130 in Liverpool, Verenigd Koninkrijk tijdens de competitie inleverde. Cocaïne is een niet-gespecificeerde stof in de klasse van stimulerende middelen en verboden in competitie volgens het UFC Anti Doping beleid, dat de Wereld Anti-Doping Agency Verboden Lijst heeft aangenomen.

Schorsing

USADA voerde een grondig onderzoek uit naar de zaak van Scott en was vastbesloten dat Scott geen verifieerbaar bewijs had verstrekt over de omstandigheden die tot zijn positieve test leidden. De twee jaar durende schorsing van Scott, de standaardsanctie voor een eerste overtreding met een niet-gespecificeerde stof, begon op 3 juli 2018, de datum waarop zijn voorlopige opschorting werd opgelegd.

Volgens het UFC Anti Doping Beleid moeten alle UFC-atleten die geschorst zijn voor het overtreden van het UFC Anti Doping beleid, zich tijdens de schorsing beschikbaar blijven stellen voor testen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws