BOZE REACTIES: Blote vuist bokser sloopt tegenstander in brute knokpartij Nieuws
Nieuws

BOZE REACTIES: Blote vuist bokser sloopt tegenstander in brute knokpartij

BOZE REACTIES: Blote vuist bokser sloopt tegenstander in brute knokpartij
BOZE REACTIES: Blote vuist bokser sloopt tegenstander in brute knokpartij

Vandaag stond de Canadees Dave Leduc de regerend Lethwei kampioen tegenover de Amerikaan Cyrus Washington in een bloedstollend gevecht.

Als je de vechtsport Lethwei niet kent laat ons je dan even bijpraten. Lethwei of Birmees boksen is een van de meest brute sporten die je maar kunt bedenken. Kopstoten, ellebogen, knietjes naar het hoofd, en alleen winnen op knock-out dat is Lethwei.

Lethwei wordt met de blote vuist uitgevochten en de grote kampioen is Dave Leduc. Het gevecht van zondag was een rematch wat de twee vechters stonden al eens tegenover elkaar, Washington verloor destijds en moest ook nu zijn meerdere erkennen in de Canadees.

Boze reacties

Leduc die in Myanmar (voorheen Brima) als een ware god gezien wordt pakte zijn kans in de vierde ronde en ramde Washington bruut knock-out. De wedstrijd was te zien via een betaalde livestream maar deze stopte er halverwege mee, wat duizenden boze reactie veroorzaakte.

De organisator Sparta Entertainment bood haar excuses aan en zegt het gevecht later gratis online te zetten. Met de winst op Washington behoudt Leduc zijn Lethwei wereldtitel. Het ziet er naar uit dat de vechter die hem deze zal afpakken nog geboren moet worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws