Boy Boy Martin over WFL Final 16 rectificatie Nieuws
Nieuws

Boy Boy Martin over WFL Final 16 rectificatie

Boy Boy Martin over WFL Final 16 rectificatie

Zoals jullie wellicht al weten ben ik alsnog gekwalificeerd voor de Final 8 van de WFL.

Zo begint het bericht van Boy Boy Martin op Facebook, waar hij reageert op de herziene uitslag van zijn partij tegen Fred Sikking. Uit het bericht van Boy Boy Martin blijkt ook zijn professionele houding, en blijkt dat hij een vechter van groot kaliber is.

"Hoewel ik blij ben voor deze gerechtigheid, vind ik de manier waarop dit gegaan is erg jammer". "Door een fout van de jury en scheidsrechter zijn twee echte warriors in een onterechte en onwenselijke situatie gekomen". "De fouten die door de jury en scheidsrechter gemaakt zijn, zijn niet te wijten aan de WFL".

"Daarom wil ik ondanks alle onenigheid mijn dank uiten aan de World Fighting League voor dit mooie toernooi". Ik wil mijn trainers Danny en Daan bedanken en iedereen van het Colloseum, en natuurlijk Melvin / Spike voor de kans mee te mogen doen". Fred, bedankt voor deze knalpartij". "We hebben iets moois neer gezet. Ik ga me voorbereiden en keihard trainen". "Jullie gaan meer van me zien", Boy

Nederland trots op haar vechters

Als Nederlanders mogen wij trots zijn op vechters zoals Boy Boy Martin en Fred Sikking, echte strijders die laten zien hoe het hoort in de vechtsport. Beide vechters konden op veel steun rekenen van de fans, vooral social media ontplofte na de in veler ogen fout die nooit had mogen worden gemaakt. Respect voor Boy Boy Martin en Fred Sikking, en de WFL voor het neerzetten van een zeer mooi toernooi, op naar de WFL Final 8!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws