Boksster schept op over mishandelen vrouw na arrestatie: 'Die trut belde de politie' Nieuws
Nieuws

Boksster schept op over mishandelen vrouw na arrestatie: 'Die trut belde de politie'

Boksster schept op over mishandelen vrouw na arrestatie: 'Die trut belde de politie'

Jermell Charlo, voormalig WBC-wereldkampioen licht middengewicht, is afgelopen zaterdag gearresteerd in zijn thuisstaat Texas. Volgens gevangenisgegevens van Fort Bend County werd Charlo beschuldigd van een misdrijf, namelijk mishandeling. De details van het incident waren op vandaag nog niet beschikbaar.

Beschuldiging van mishandeling van een familielid

Alex Raskin van The Daily Mail meldde dat Charlo naar verluidt een familielid had mishandeld, wat leidde tot lichamelijk letsel. Na zijn arrestatie is Jermell Charlo inmiddels weer vrijgelaten, maar een verontrustende wending in de gebeurtenissen is een audiofragment waarin de bokser opschept over de mishandeling.

In het gelekte audiofragment is te horen hoe Charlo opschept over de aanval. “Ik sloeg die trut zo,” zegt Charlo, terwijl hij een geluid maakt om zijn aanval te simuleren. “In het oog. Ik sloeg haar in het oog. Een grote, gezwollen, paarse plek kwam tevoorschijn. Die trut belde de politie om mij op te laten pakken.”

Juridische problemen twee maanden na verlies tegen Canelo

Jermell Charlo (35-2-1) komt van een verlies tegen de onbetwiste super-middengewicht kampioen Canelo Alvarez op 30 september. Alvarez sloeg Charlo neer in de zevende ronde en behaalde een beslissende unanieme beslissing, met scores van 119-108, 118-109 en 118-109.

Voor het gevecht werd Charlo ontdaan van zijn IBF WBO-titel, en de WBO promoveerde verplichte uitdager Tim Tszyu tot fulltime kampioen. Charlo heeft sindsdien zijn IBF-titel opgegeven, maar bezit nog steeds de WBA- en WBC-titels in het 154-pond gewichtsklasse.

Juridische problemen in de familie Charlo

Zijn tweelingbroer, WBC middengewicht kampioen Jermall Charlo, werd in 2022 in Texas gearresteerd voor dezelfde aanklacht. De juridische problemen lijken dus niet alleen Jermell Charlo te treffen, maar ook zijn directe familie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws