Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan Nieuws
Nieuws

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan
Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Hij stond jaren aan de top van het boksen, Wladimir Klitschko. Nu doet de voormalige topbokser een ernstige waarschuwing uitgaan.

Wladimir Klitschko waarschuwt voor steroïden, en besmettingsgevaar in supplementen. Een steeds vaker voorkomend iets waar al veel vechters slachtoffer van zijn geworden. Zoals kickbokser Hesdy Gerges (lees hier meer).

Let goed op

Klitschko nam onlangs deel aan een video voor het vrijwillige antidopingagentschap en waarschuwde onlangs voor de gevaren van anabolen in supplementen. "Weet wat je gebruikt en hoe," aldus Klitschko.

"De voedingssupplementenindustrie is voldoende gereguleerd om volledig te vertrouwen op wat u in uw lichaam stopt. Een supplement waarvan u denkt dat het veilig is, kan uw gezondheid op korte en lange termijn in gevaar brengen, " zegt Klitschko.

Weet wat je eet

De topbokser zegt dat er manieren genoeg zijn om jezelf sterker te maken naast het gebruik van supplementen. Ook geeft Klitschko de tip de tool voor het opvragen van supplementen op Drug-Free Sports Axis te gebruiken.

Via Dfsaxis.com kan men tips krijgen en meer over supplementen en het gebruik er van. " Speel niet met uw gezondheid, want dit is de basis van uw succes," is de waarschuwing die Klitschko wil meegeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws