Home / Nieuws / Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Hij stond jaren aan de top van het boksen, Wladimir Klitschko. Nu doet de voormalige topbokser een ernstige waarschuwing uitgaan.

Wladimir Klitschko waarschuwt voor steroïden, en besmettingsgevaar in supplementen. Een steeds vaker voorkomend iets waar al veel vechters slachtoffer van zijn geworden. Zoals kickbokser Hesdy Gerges (lees hier meer).

Let goed op

Klitschko nam onlangs deel aan een video voor het vrijwillige antidopingagentschap en waarschuwde onlangs voor de gevaren van anabolen in supplementen. “Weet wat je gebruikt en hoe,” aldus Klitschko.

“De voedingssupplementenindustrie is voldoende gereguleerd om volledig te vertrouwen op wat u in uw lichaam stopt. Een supplement waarvan u denkt dat het veilig is, kan uw gezondheid op korte en lange termijn in gevaar brengen, ” zegt Klitschko.

Weet wat je eet

De topbokser zegt dat er manieren genoeg zijn om jezelf sterker te maken naast het gebruik van supplementen. Ook geeft Klitschko de tip de tool voor het opvragen van supplementen op Drug-Free Sports Axis te gebruiken.

Via Dfsaxis.com kan men tips krijgen en meer over supplementen en het gebruik er van. ” Speel niet met uw gezondheid, want dit is de basis van uw succes,” is de waarschuwing die Klitschko wil meegeven.

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page