Bokslegende Manny Pacquiao tekent bij Rizin FF Nieuws
Nieuws

Bokslegende Manny Pacquiao tekent bij Rizin FF

Bokslegende Manny Pacquiao tekent bij Rizin FF
Bokslegende Manny Pacquiao tekent bij Rizin FF

De CEO van de Japanse MMA-organisatie Rizin FF heeft onthuld dat hij een ontmoeting heeft gehad met Manny Pacquiao

Nobuyuki Sakakibara tweette op zondag over zijn ontmoeting op de Filippijnen met de wereldkampioen boksen in acht divisies. In zijn Engelstalige tweet zegt Sakakibara de superster te willen betrekken bij het komende evenement van de organisatie, Rizin 15, dat plaatsvindt in Yokohama, op 21 april.

Sakakibara's Engelstalige tweet volgde zijn originele tweet in het Japans, die door de online service van Twitter werd vertaald als: "Nu ben ik echt op de Filippijnen. Na Mayweather zal RIZIN.15 een nieuwe top attractie krijgen met deze gast. Meer zodra ik naar huis terugkeer, dus kijk er alsjeblieft naar uit! "

Contracten getekend

De tweets toonden Pacquiao met Rizin-topman Sakakibara en toonden ook de Filipijnse held die met een pen in de hand over een aantal papieren gebogen zit. Het komende evenement van de Rizin organisatie is

LEES OOK: Floyd Mayweather verslaat Japanse kickboks kampioen

Boks collega en multimiljonair Floyd MAyweather vocht eind vorig jaar in een demo boks wedstrijd tegen kickboks kampion Tenshin. Mayweather leek een stap te ver voor de Japanner en zijn team gooide dan ook de handdoek in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws