Bokslegende Julio César Chávez: 'Diego Maradona is drugs vrij'
Home / Nieuws / Bokslegende Julio César Chávez: ‘Diego Maradona is drugs vrij’

Bokslegende Julio César Chávez: ‘Diego Maradona is drugs vrij’

Wat hebben bokslegende Julio César Chávez en Diego Maradona met elkaar gemeen? Beiden waren verslaafd en mochten elkaar niet maar zijn nu dikke vrienden.

De Mexicaanse bokslegende en Maradona deelden hetzelfde verslavingsprobleem tijdens de donkerste momenten van hun carrière. Beide legendes ontwikkelden een hechte vriendschap die in het begin stroef verliep.

“Wat er gebeurt is dat hij nu een vriend van me is, ik heb grote waardering voor hem, in het begin vond ik hem erg dik en ik vertelde het hem. Maar toen ik hem ontmoette en hij me behandelde met respect, is de waarheid dat mijn respect even groot is voor Maradona.”

Praten heeft geholpen

Over zijn vriendschap met Maradona was Chávez duidelijk toen hij zei dat hij in het begin niet naar zijn zin was, maar na verloop van tijd ontmoette hij de voormalige voetballer alles veranderde en vandaag is hij een geweldige vriend. We delen dezelfde ervaring en dat geeft een band.”

Chávez zegt lange gesprekken te hebben gevoerd met voetbal legende Maradona en is ervan overtuigd dat deze niet meer verslaafd is. “Ik heb met Maradona gepraat en ik denk dat Maradona geen drugs meer gebruikt, ik heb veel met hem gepraat,” zegt Chávez.

Bekijk ook

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Glory vechter verliest tussendoortje! ’23 oktober weer de ring in’

Colosseum Tournament 27 in Roemenië bevatte twee headliners.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page