Bokskoning Fury pakt megabedrag voor KO winst: 'Whyte krijgt fooitje' Nieuws
Nieuws

Bokskoning Fury pakt megabedrag voor KO winst: 'Whyte krijgt fooitje'

Bokskoning Fury pakt megabedrag voor KO winst: 'Whyte krijgt fooitje'

Tyson Fury gaat met een megabedrag naar huis na het knock-out slaan van Dillian Whyte gisteravond in het Wembley Stadium in Londen. Maar liefst 33,6 miljoen dollar kan Fury bijschrijven, Whyte gaat met een kleine 7 miljoen naar huis.

Bokskoning Fury zou veel meer geld en lof van fans kunnen verdienen door tegen de winnaar van de rematch tussen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk te vechten. Maar Fury wil niet het risico lopen te verliezen.

Nooit meer vechten

Met de 33,6 miljoen is het niet onverwacht dat Fury zegt dat hij met pensioen gaat. Fury heeft op dit moment in het leven geen geld nodig. Ook maakte hij na zijn overwinning op Whyte duidelijk dat hij geen blessures wil riskeren door zijn carrière verder voort te zetten, of het nu tegen Anthony Joshua of Oleksandr Usyk is.

,,Als ik weer vecht, zijn het alleen demogevechten, worstelwedstrijden en dat soort dingen. Vermakelijk, en dingen die niet zenuwslopend zijn en je 's nachts niet wakker houden en je ernstige verwondingen bezorgen", aldus Fury. De Brits zijn tegenstander Whyte kreeg 7 miljoen voor zijn prestatie tegen Fury, een fooi in vergelijking met de 33 miljoen van Fury.

Fury is echter niet gierig en begon al met geld weggeven door de 14-jarige Marshall Janson te beloven dat hij nieuwe protheses krijgt van de bokskoning. Na de wedstrijd haalde Fury Marshall de ring in. Op jeugdige leeftijd moest Marshall een levensreddende operatie ondergaan om te overleven. Daarbij verloor hij zijn armen en benen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws