Home / Nieuws / Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko, werd gered door de Spaanse kustwacht nadat het luxe jacht waar hij aan boord was in brand vloog.

De 43-jarige oud-bokser, die in augustus 2017 stopte, was op vakantie voor de kust van Mallorca. “Onze reis zondagavond eindigde met onze boot die in brand vloog. Familie en vrienden worden geëvacueerd door kustwacht en brandweer,” schreef de Oekraïener, die 64 van zijn 69 gevechten won, op Twitter.

Geen zorgen

Het had ook anders af kunnen lopen de boot geladen met tonnen brandstof, had kunnen ontploffen. Het team van de brandweer was dan ook net op tijd met blussen. “Geen zorgen: het gaat goed met ons allemaal,” twitterde de aangeslagen Klitschko.

Sinds zijn laatste gevecht die een knockout-nederlaag opleverde door de Brit Anthony Joshua in april 2017, heeft Klitschko niet meer actief in de ring gestaan. Er zijn constant geruchten over een terugkeer van de bokser maar deze lijkt niet zeker.

Bekijk ook

NXT Wargames een show vol spektakel (video)

Aankomende zaterdagnacht is het zover, NXT Wargames een show vol spektakel met ongelooflijke stunts!!

Vermiste dochter UFC-vechter bewust in de val gelokt (video)

In een interview donderdag met de bekende Dr Phil, spraken UFC-vechter Walt Harris en zijn vrouw over de vermissing van hun dochter.

Demonstrant bijt vrouwelijke MMA-vechter in borst (video)

De gemoederen lopen flink op in Amerika tijdens de anti president Trump demonstraties In de ...