Home / Nieuws / Bokskampioen Lomachenko wil McGregor een lesje leren

Bokskampioen Lomachenko wil McGregor een lesje leren

Lichtgewicht wereldkampioen Vasyl Lomachenko gelooft dat Conor McGregor een succesvolle amateur-bokser zou zijn, maar geeft hem geen kans als prof.

Vasyl Lomachenko beweerd dat hij de UFC-ster Conor McGregor graag een lesje boksen wil leren. McGregor, maakte zijn debuut in 2017 en hield het 10 ronden vol tegen bokslegende Floyd Mayweather in een cross-over wedstrijd.

McGregor verloor zijn boksdebuut in 2017 tegen de ringlegende Mayweather. Pond-voor-pond superster Lomachenko, vertelde TMZ Sports dat hij zou “genieten” van een gevecht tegen The Notorious maar waarschuwt dat het een ongelooflijk eenzijdig gevecht in de boksring zou zijn.

McGregor is een amateur

Lomachenko zei: “Conor McGregor, is een showman, hij is geen atleet, hij verdient geld. Hij zou een enorme bokser zijn in een amateur-carrière. Maar in professioneel boksen – nee – ik kan hem verslaan in het boksen, makkelijk. “

Lomachenko bood eerder sparren McGregor aan in de aanloop naar zijn gevecht met Mayweather, maar de UFC-ster weigerde omdat de Oekraïener te klein was.. Lomachenko verdedigt zijn WBA en WBO-wereldtitels tegen Brit Anthony Crolla vrijdagavond in New York.

Bekijk ook

Stille tocht voor doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk

Er wordt een stille tocht georganiseerd voor de in Amsterdam doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk.

UFC pakt cafe aan die illegaal MMA-wedstrijden uitzond

De UFC vervolgt een bar in New York wegens het illegaal uitzenden van een van haar evenementen.

Verbijstering groeit over moord op thaibokstrainer Saban Berk

Het onbegrip over de liquidatie van thaibokstrainer Saban Berk groeit met het uur.