Home / Nieuws / Bokskampioen Lomachenko wil McGregor een lesje leren

Bokskampioen Lomachenko wil McGregor een lesje leren

Lichtgewicht wereldkampioen Vasyl Lomachenko gelooft dat Conor McGregor een succesvolle amateur-bokser zou zijn, maar geeft hem geen kans als prof.

Vasyl Lomachenko beweerd dat hij de UFC-ster Conor McGregor graag een lesje boksen wil leren. McGregor, maakte zijn debuut in 2017 en hield het 10 ronden vol tegen bokslegende Floyd Mayweather in een cross-over wedstrijd.

McGregor verloor zijn boksdebuut in 2017 tegen de ringlegende Mayweather. Pond-voor-pond superster Lomachenko, vertelde TMZ Sports dat hij zou “genieten” van een gevecht tegen The Notorious maar waarschuwt dat het een ongelooflijk eenzijdig gevecht in de boksring zou zijn.

McGregor is een amateur

Lomachenko zei: “Conor McGregor, is een showman, hij is geen atleet, hij verdient geld. Hij zou een enorme bokser zijn in een amateur-carrière. Maar in professioneel boksen – nee – ik kan hem verslaan in het boksen, makkelijk. “

Lomachenko bood eerder sparren McGregor aan in de aanloop naar zijn gevecht met Mayweather, maar de UFC-ster weigerde omdat de Oekraïener te klein was.. Lomachenko verdedigt zijn WBA en WBO-wereldtitels tegen Brit Anthony Crolla vrijdagavond in New York.

Bekijk ook

Heftige video: Agent wil man in MMA-stijl 'knock-out' slaan

Heftige video: MMA-agent poogt man ‘knock-out’ te slaan

Dat sommige arrestanten niet graag meewerken met de politie is bekend.

Politie Bodycam: Video opgedoken arrestatie Conor McGregor

Conor McGregor heeft de afgelopen periode vaak de handboeien aangemeten gekregen.

VIDEO: Digitaal apparaat helpt kickboksers Holzken en Souwer

VIDEO: Digitaal apparaat traint kickboksers Nieky Holzken en Andy Souwer

Vechtsporters zijn altijd op zoek naar het perfectioneren van hun technieken.

REGIO NIEUWS UITGELICHT