Bokskampioen dader aanrijding met peperdure sportwagen Nieuws
Nieuws

Bokskampioen dader aanrijding met peperdure sportwagen

Bokskampioen dader aanrijding met peperdure sportwagen
Bokskampioen dader aanrijding met peperdure sportwagen

Gervonta Davis, de viervoudig wereldkampioen boksen en WBA titelhouder blijkt de dader te zijn van een aanrijding. De bokskampioen reed met zijn Lamborghini een Toyota aan waarvan de inzittenden gewond raakten. Davis vluchtte weg, maar wordt nu als de veroorzaker aangewezen.

TMZ meldt dat boks superster Gervonta Davis de bestuurder was die in november de plaats van het ongeluk ontvluchtte, welke verwondingen veroorzaakte. Volgens een politie rapport verkregen door TMZ Sports.

Het rapport vermeldt Davis als de bestuurder van de Lamborghini Urus wordt aangemerkt, die door rood reed op 5 november en een Toyota raakte. Slechts enkele dagen na Gervonta's enorme knock-out overwinning op Leo Santa Cruz.

Drankrijder

De inzittenden van de Toyota waren gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. In het rapport zeggen agenten dat de bestuurder van de Toyota "vermoedelijk ernstig letsel" had.

Davis die op 7 november 26 werd vierde naar verluidt de dag van het incident zijn verjaardag in een nabijgelegen nachtclub in South Baltimore. De Politie meldt niet hoe deze achter de indentiteit van Davis is gekomen.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/rivaal-wil-pensioen-overeem-tegenwerken-eerst-nog-langs-mij/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws