Boksicoon Mike Tyson schoffelt binnen 6 uur fortuin binnen Nieuws
Nieuws

Boksicoon Mike Tyson schoffelt binnen 6 uur fortuin binnen

Boksicoon Mike Tyson schoffelt binnen 6 uur fortuin binnen

Mike Tyson haalde € 20.000 op binnen in 6 uur. De bokslegende liet fans elk € 250 betalen voor gepersonaliseerde videoboodschappen nadat hij zich heeft aangemeld bij Cameo.

De 56-jarige, van wie wordt aangenomen dat hij een nettowaarde van ongeveer € 2,5 miljoen heeft, verdiende € 250 voor het sturen van gepersonaliseerde clips naar fans. Hij gebruikt de video-upload site Cameo - en heeft tot nu toe slechts één recensie, een vijf sterrenrecensie.

En zijn overstap naar het platform verliep redelijk goed en verdiende hij volgens TMZ bijna € 20.000 in zijn eerste zes uur "werk". Iron Mike, ooit de meest gevreesde bokser ter wereld, verdiende bijna 350 miljoen euro in de sport, maar verknalde het allemaal met zijn extravagante levensstijl.

Moord

Met zijn film en promotie-inkomsten bereikte hij bijna € 580 miljoen, maar in 2003 vroeg Tyson faillissement aan na wat Forbes omschrijft als "roekeloze uitgaven". Tyson is nog steeds de jongste wereldkampioen zwaargewicht in de geschiedenis na het verslaan van Trevor Berbick in 1986 op een leeftijd van 20 jaar en 4 maanden.

En de 53-jarige gelooft dat zijn totale gebrek aan angst hem ertoe bracht om de mogelijkheid van de dood in de ring te omarmen. Maar hij dacht altijd dat hij "de moord zou plegen" als het noodlot zou toeslaan tijdens een van zijn gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws