Mike Tyson (56) vecht in het geheim!' 'Zet ze op hun plaats' Nieuws
Nieuws

Mike Tyson (56) vecht in het geheim!' 'Zet ze op hun plaats'

Mike Tyson (56) vecht in het geheim!' 'Zet ze op hun plaats'

In 2005 stopte de voormalige zwaargewicht kampioen van de wereld, Mike Tyson, met professioneel boksen. Momenteel is hij 56 jaar oud maar zegt in het geheim nog flink wat klappen uit te delen.

Hoewel het zeventien jaar geleden is dat hij zijn handschoenen ophing en wegliep van de sport, vecht Mike Tyson nog steeds. Zoals Tyson verwoordde, toen hij zijn liefde en passie voor de sport verloor, dacht hij erover om afscheid te nemen van de ring.

Ik pak ze aan

Tyson mag niet meer vechten in de professionele ring. Hij komt echter vaak uitdagingen en respectloze mensen tegen die hij moet bevechten. In een interview met DaBaby, toen hem werd gevraagd wanneer Tyson voor het laatst buiten de ring had gevochten, antwoordde Tyson: "Niet zo lang geleden."

Hoewel Tyson 56 is, onthulde hij dat wanneer hij vocht, de andere persoon nauwelijks de kans krijgt om hem terug te slaan. Tyson zei: 'Ik ben de enige man die stoten uitdeelt. Niet zo lang geleden vocht ik nog. Ik hou van respectloze niggas. Ik zet ze graag op hun plek.”

Volgens de verklaring van Tyson slaat hij elke keer dat hij vecht, ala enige. Het lijkt erop dat Tyson, zelfs op 56-jarige leeftijd, nog steeds de 'Baddest Man on the Planet' is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws