Bokser Cecilia Braekhus geëerd met prestigieuze titel Nieuws
Nieuws

Bokser Cecilia Braekhus geëerd met prestigieuze titel

Bokser Cecilia Braekhus geëerd met prestigieuze titel

Foto: Team Braekhus
Foto: Team Braekhus

Muhammad Ali

"Dit is een van mijn grootste dromen, de droom waarvan ik nooit echt zou kunnen geloven dat deze ooit waarheid zou kunnen zijn," zei Braekhus. "Ik herinner me dat ik als kind Muhammad Ali had gezien met zijn ringtitel en ik vroeg me af of een vrouwelijke bokser ooit zo'n titelriem zou dragen. Ik had nooit kunnen dromen dat ik degene zou zijn en de eerste. "

"Ik ben zo blij en trots en dit is een van mijn grootste momenten in het boksen. Ik zal mijn best doen om te bewijzen dat ik de beste vrouwelijke bokser in de wereld ben en deze titel eren, "zei Braekhus.

"Op dit moment gaat het gewoon om plezier hebben en te genieten legde ze uit. "Ik heb niets meer te bewijzen. Dus ik probeer te zien hoe ver ik het kan pushen. "Braekhus zegt dat ze openstaat om in gewicht omhoog te gaan om nieuwe kansen te creëren en te zien wat daarbuiten is. "Absoluut. Dat is waar het nu allemaal om gaat. "

De eerste

Doug Fischer CEO Ring Magazine: "Cecilia is een voorhoede geweest in het boksen bij de vrouwen. Dit is niet zomaar de eerste Ringkampioenschapstitel die we aan een vrouwelijke bokser toekennen. Zij is de eerste omdat ze de meest talentvolle bokser is die er momenteel rondloopt. "

"Als je haar ziet vechten, denk je niet, oh, ze is goed voor een vrouw. Ze is gewoon geweldig. Ze is een voorhoede, een pionier. Als een vrouwelijke bokser, als je dromen hebt om prof te worden, als je droomt om een ​​onbetwiste kampioen te worden, kijk je naar haar, "zei Fischer.

"Promoters realiseren zich dat ze van alle professionele damesspecialisten gemakkelijk is om mee te werken", aldus Fischer. "Het zijn geen diva's. De beoordelingen zijn goed en ze verkopen veel tickets. Je zou een dwaas zijn om niet te (boeken), “ voegde Fischer eraan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws