VIDEO: Bokser Adrien Broner slaat fan knockout in Vegas! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bokser Adrien Broner slaat fan knockout in Vegas!

VIDEO: Bokser Adrien Broner slaat fan knockout in Vegas!

Bokser Adrien Broner staat er bekend om, buiten de ring in de problemen te komen. In Las Vegas heeft hij die ongelukkige trend voort gezet.

Het is onduidelijk wat het heeft veroorzaakt dat Broner gewelddadig werd, maar in deze video van TMZ sport zien we hoe Broner een vrouw door elkaar schudt, en vervolgens kort daarna een man knockout slaat.

De video begint met wat lijkt een vriendelijke interactie met fans die foto's maken, maar gaat dan snel mis, wanneer Broner om een ​​of andere onbekende reden doordraait. Het is even moeilijk om de stoot in de video te zien, maar je kunt hem zeker horen. De man die hij raakt lijkt ook nogal pijn te hebben door de stoot, wat geen verrassing is als je deze krijgt uitgedeeld door een bokser, van het kaliber van Broner.

Berouw getoond

Sinds dit incident is gebeurd, heeft Broner uitspraken gedaan op sociale media die berouw uitspreken, en ook toegegeven dat hij problemen heeft en hulp nodig heeft. Echter, voordat hij deze uitspraken maakte, werd hij de volgende nacht nog eens door TMZ gefilmd, nadat dit incident zich voordoet. Je zou denken dat als hij echt berouw had, hij zich een tijdje koest zou houden. Maar het tegendeel bleek waar.

Het is echt jammer dat hij niet uit de problemen lijkt te komen, zoals vele andere professionele vechters, aangezien Broner uiteraard zeer getalenteerd is. Als hij zich wist te gedragen, en uit de problemen bleef, zou hij waarschijnlijk veel meer succes hebben dan hij al had, zowel binnen als buiten de ring.

OVER ADRIEN BRONER:

Adrien Jerome Broner (geboren 28 juli 1989) is een Amerikaanse professionele bokser. Hij is een voormalig wereldkampioen in vier gewicht klassen, die de WBO Junior Lightweight titel van 2011 tot 2012 inhoudt; de WBC lichtgewicht titel van 2012 tot 2013; de WBA weltergewicht titel in 2014; en de WBA licht weltergewicht titel van 2015 tot 2016.

Het Ring magazine heeft hem eerder in december 2012 als wereld's vijfde beste actieve bokser, pond voor pond, uitgeroepen. Vanaf juli 2017 wordt hij gerangschikt als 's werelds vierde beste licht weltergewicht door de Transnational Boxing Rankings Board, en de negende beste weltergewicht door BoxRec. [Bron: Wiki]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws