Boksen: Jarrell Miller eist wereldtitelgevecht tegen Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Boksen: Jarrell Miller eist wereldtitelgevecht tegen Anthony Joshua

Boksen: Jarrell Miller eist wereldtitelgevecht tegen Anthony Joshua
Boksen: Jarrell Miller eist wereldtitelgevecht tegen Anthony Joshua

Ongeslagen Amerikaanse zwaargewicht Jarrell 'Big Baby' Miller 23-0-1 (20) heeft meervoudig boks kampioen Anthony Joshua 22-0 (21) opgeroepen zijn titel tegen hem te verdedigen in zijn geboortestad New York.

De 30-jarige zwaargewicht deed zijn uitspraak afgelopen zaterdagavond, tijdens het gevecht tussen Saul ‘Canelo’ Alvarez’s en Rocky Fielding in Madison Square Garden in Manhattan.

"Ik kijk ernaar uit om hem nog een keer tegen te komen," zei Miller tegen Sky Sports. "Het is leuk, niet persoonlijk alleen maar zakelijk. AJ is een grote kampioen die zijn dingen binnen en buiten de ring doet, maar eerdaags sla ik hem op zijn gezicht. Ik weet van mijzelf dat ik AJ kan hebben, en ook Deontay Wilder. "

Uitdaging

Miller daagde Joshua dus uit om tegen hem te vechten in de Verenigde Staten, wat voor de 29-jarige Londener zijn Amerikaans debuut zou betekenen, schrijft Ringnews24.com.

"Madison Square Garden is het Mecca van het boksen, ongeacht wat mensen zeggen," zei Miller. "Als AJ naar America wil komen, dit is de plaats om het te doen en ik ben de man die hem in zijn gezicht gaat slaan."

Ervaring op doen

Eddy Hearn, de promotor van AJ, gaf aan dat Miller misschien eerst nog een paar partijen moet vechten alvorens hij geacht wordt een serieuze partij te zijn voor Joshua.

"Ik weet niet of Anthony Joshua tegen Jarrell Miller in Madison Square Garden zo heel speciaal zou zijn," legt Hearn uit. "AJ is daar en wij houden het hier netjes en simpel vandaag. Jarell doet het goed en ik geloof dat hij komt naar Engeland komt voor het Dillian Whyte gevecht. Waarschijnlijk de meest actieve zwaargewicht op dit moment, en ik zeg je, Joshua tegen Miller zal ooit een groot gevecht gaan worden . Misschien wel eerder dan je denkt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws