Home / Nieuws / Bokscoach:’Ik stopte pistool in oor van Mike Tyson’

Bokscoach:’Ik stopte pistool in oor van Mike Tyson’

Coach stopte pistool in oor van bokslegende Mike Tyson

Teddy Atlas de oud trainer van bokslegende Mike Tyson zegt, dat hij in het verleden een pistool tegen het hoofd van de boksen zette. Atlas was de trainer van Tyson toen de 15-jarige Tyson bokste op de Olympische Spelen van 1981.

Atlas beweert dat hij een pistool op Mike Tyson’s hoofd zette. De coach beweert dat Tyson de kont van het 11-jarige nichtje van Atlas vastgreep. Ook het vertelde Tyson het meisje seksuele dingen die hij haar wilde aandoen. Dit ging Atlas te ver en wilde Tyson en lesje leren.

,,Ik pakte een pistool en confronteerde Mike. Ik zei tegen hem. Je hebt een keuze gemaakt om dit te doen, of je nu denkt dat je me pijn doet of dat je denkt dat je me een boodschap te hebben gestuurd. Het enige wat je hiermee laat zien is dat andere mensen je niets kunnen schelen”, zei Atlas tegen Tyson.

Schot in de lucht

,,Je zult het nooit meer doen. Je zult dood zijn als je het ooit nog een keer doet. Er komt geen gesprek. Je zult me niet zien. Je zult niet eens weten dat er gevolgen zullen zijn. Je bent gewoon weg. Begrijp dat heel duidelijk, want het is belangrijk voor mijn gezin en natuurlijk voor jou”, dreigde Atlas Tyson. 

,,Ik stopte het pistool in zijn oor en het leek erop dat hij het op dat moment niet begreep”, beweert Atlas. ‘Dus ik trok het uit zijn oor en haalde de trekker over. Het wapen ging af en ik miste hem met opzet, hij begreep het daarna. Het was geen bedreiging. Het was om duidelijk te maken dat ik niet meer in die positie wilde komen. En hij ook niet. “

🔽 LEES OOK 🔽

Bekijk ook

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Badr Hari zal naar verwachting niet al te lang op zich laten wachten om zijn ...

McGregor zint op wraak: ‘Dit gebeurt me niet meer’

Conor McGregor lijkt geleerd te hebben van zijn laatste gevecht met Dustin Poirier. In januari ...

🎥 STOUT: Top MMA-vechtster toont haar goddelijke lichaam

Valerie Loureda spreekt veel fans tot de verbeelding, vooral haar mannelijke fans lopen met de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page