Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi (video) Nieuws
Nieuws

Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi (video)

Mike Tyson gaat als een tijger tekeer in MMA-kooi (video)

Mike Tyson, 54, wordt beschouwd als een van de beste boksers in de geschiedenis. In zijn carrière heeft ‘Iron Mike’ 58 gevechten gevochten, 50 overwinningen behaald, waarvan 44 door knock-out, zes nederlagen en twee no-contest.

In zijn voorbereiding voor de wedstrijd tegen Roy Jones Jr, rekruteerde Tyson de bekende MMA-coach Rafael Cordeiro. Terwijl ‘Iron Mike’ MMA-coach Cordeiro inschakelde om te helpen met zijn voorbereiding, speculeerde een groot deel van de fans hoe zijn optreden in een kooi zou zijn.

Daar kregen de fans een antwoord op. Afgelopen zaterdag plaatste de Braziliaanse coach op zijn officiële Instagram-account, een video van de voormalig wereldkampioen zwaargewicht boksen.

Tijger

Tyson is te zien in de de kooi van Kings MMA, de sportschool van Cordeiro. In de opname lanceerde Tyson aanvallen op zijn trainingspartner, terwijl Rafael hem instrueerde buiten de kooi.

,,Tijger Mike Tyson zit in de kooi”, schreef Cordeiro. Tyson ging als een tijger te keer en lijkt klaar voor zijn volgende wedstrijd. De media speculeert over het feit dat Evander Holyfield, de grote rivaal van Tyson, zijn volgende tegenstander zal zijn.

? LEES OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/mike-tyson-bevestigt-plannen-voor-zijn-volgende-bokswedstrijd/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws