Boksclash Anthony Joshua en Deontay Wilder begin 2023 Nieuws
Nieuws

Boksclash Anthony Joshua en Deontay Wilder begin 2023

Boksclash Anthony Joshua en Deontay Wilder begin 2023

Eddie Hearn bokspromotor, zegt dat Anthony Joshua voor het eerste kwartaal van 2023 zijn zinnen heeft gezet op een bokswedstrijd tegen Deontay Wilder.

Hearn heeft contact gehad met Shelly Finkel, de co-manager van voormalig WBC-zwaargewicht kampioen Wilder (43-2-1, 42 KO's). Hearn heeft Finkel uitgenodigd in Abu Dhabi om te bespreken hoe ze de boksclash met Joshua kunnen samenstellen.

"Ik heb ze deze week hier uitgenodigd in Abu Dhabi, maar ik zie dat het gevecht met Deontay Wilder waarschijnlijk het tweede gevecht is voor Anthony Joshua in alle eerlijkheid, maar hij is klaar om tegen iedereen te vechten", zegt Eddie Hearn.

Geen grote naam

Op dit moment weet Hearn niet zeker of Joshua in 2023 als eerste, tweede of derde tegen Wilder zal vechten. Joshua zou in februari een warming-up gevecht kunnen doen als hij ervoor kiest om begin volgend jaar terug te keren naar de ring.

Als Joshua (24-3, 22 KO's) wacht tot april of mei voor zijn eerste gevecht in 2023, kan hij tegen Dillian Whyte (29-3, 19 KO's) of Wilder vechten. Het is duidelijk dat als Joshua vecht tegen de 34-jarige Whyte niet veel zou betekenen voor de Amerikaanse boksfans, omdat hij geen grote naam is in de Verenigde Staten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws