Boks rematch: Joshua rijkelijk beloond, Ruiz krijgt fooi Nieuws
Nieuws

Boks rematch: Joshua rijkelijk beloond, Ruiz krijgt fooi

Boks rematch: Joshua rijkelijk beloond, Ruiz krijgt fooi
Boks rematch: Joshua rijkelijk beloond, Ruiz krijgt fooi

De rematch tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz zal veel geld gaan leveren.

Op 7 december zal Anthony Joshua het opnieuw opnemen tegen Andy Ruiz Jr, dit keer in Saoedi- Arabië in een poging om zijn eerder verloren wereldtitels terug te winnen van de Mexicaan Ruiz.

Volgens rapporten zou de uitdager, Anthony Joshua, $ 40 miljoen verdienen voor de rematch, terwijl Andy Ruiz Jr, als kampioen, $ 9 miljoen mee naar huis mag nemen. Een nogal groot verschil in verdiensten tussen beide boksers.

Geen medelijden nodig

Er werd lange tijd gebekvecht over de locatie van het tweede gevecht tussen Joshua en Ruiz, Madison Square Garden in New York werd genoemd maar ook het Municipality Stadium in Cardiff, Wales de thuisbasis van Joshua.

ZIE OOK >> Anthony Joshua vs Andy Ruiz rematch in Saudi Arabie

De verdiensten van Ruiz tegenover Joshua lijken dan wel een fooi, maar echt medelijden hoeven wij niet met hem te hebben. Aan sponsorgeld zal de Mexicaan die de wereld schokte door de Engelsman te verslaan, nog ettelijke miljoenen binnen slepen als de regerend kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws