YouTuber Jake Paul in boksclash met MMA-kampioen Ben Askren Boks Nieuws
Boks Nieuws

YouTuber Jake Paul in boksclash met MMA-kampioen Ben Askren

YouTuber Jake Paul in boksclash met MMA-kampioen Ben Askren

Jake Paul gaat het opnemen tegen UFC-vechter Ben Askren in een bokswedstrijd. Paul die liep te leuren om een gevecht met Conor McGregor zal nu Askren tegenover zich zien.

Triller's Fight Club heeft aangekondigd dat Jake Paul op 17 april dit jaar terugkeert naar de ring. Jake zal de headliner zijn van het evenement van The Fight Club tegen MMA-vetraan Ben Askren. Zo meld ESPN journalist Ariel Helwani via een tweet die hij vandaag poste.

Het gevecht zal worden uitgevochten met handschoenen van 10 ounce in een ring van 20 bij 20. Het zal de eerste professionele bokswedstrijd in Askren's carrière markeren. Askren was de voormalige Bellator en ONE kampioen weltergewicht voordat hij zich aansloot bij de UFC.

Speciale toestemming

Askren staat nog steeds onder contract bij de UFC, maar bronnen zeiden dat hij wel toestemming had gekregen van de organisatie om de strijd aan te gaan. De gewichtsklasse voor het gevecht is nog niet definitief, bronnen zeggen dat het een gevecht van 185-190 pond zou kunnen worden.

Jake is een YouTuber, internetpersoonlijkheid, acteur, rapper en professionele bokser. Hij maakte zijn boksdebuut in januari 2020. Zijn meest recente overwinning is die op de voormalige NBA-ster Nate Robinson in november. Robinson ging knock-out in de tweede ronde van het gevecht.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/martin-pacas-gaat-zaterdag-ook-slopen-bij-glory/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws