Whyte: 'Ik vecht tegen Wilder in zijn huis, tuin, garage...' Nieuws
Nieuws

Whyte: 'Ik vecht tegen Wilder in zijn huis, tuin, garage...'

Whyte: 'Ik vecht tegen Wilder in zijn huis, tuin, garage...'

Dillian Whyte heeft er geen enkele moeite mee om naar Amerika te reizen om tegen rivaal Deontay Wilder te vechten. Whyte richtte zijn aandacht op Wilder nadat de Brit Alexander Povetkin in hun herkansing in Gibraltar versloeg.

Toen Wilder de WBC-zwaargewicht titel in bezit had, kon Whyte hem niet vastpinnen voor een wereldtitelgevecht. Maar nu lijkt het tijd om een gevecht aan te welke naar alle waarschijnlijkheid in de zomer dit jaar zal plaatsvinden.

Wilder, die nog steeds hoopt zijn verlies van zijn WBC-titel aan Tyson Fury in februari 2020 te kunnen wreken, is naar achter geschoven in de rij. Tyson zal namelijk eerst twee keer met Anthony Joshua cashen dit jaar, voordat de Amerikaan ooit nog een kans krijgt op revanche.

Maakt niet uit waar we vechten

Whyte vs Wilder heeft misschien geen wereldtitel kaartje aan het gevecht hangen, maar de allure valt niet te ontkennen. ,,Ik denk dat de publieke vraag naar het Wilder gevecht er al is, om eerlijk te zijn", zei Whyte tegen Sky Sports. ,,Er is al veel vraag naar. Maar vechten in Amerika kan geen kwaad en het vergroot wel het profiel en de interesse, en een andere schare fans en volgers. Het zou goed zijn om in de zomer een groot gevecht te krijgen in Amerika."

,,Ik zal tegen Wilder vechten in [zijn thuisstaat] Alabama, als dat is wat hem een ​​veilig gevoel zal geven om de strijd aan te gaan. Als hij wil, kan hij juryleden bepalen, zijn geboorteplaats, wat dan ook. Kan me niet schelen. Ik zou zelfs tegen hem vechten in zijn eigen huis, de keuken, de garage, de tuin, waar dan ook. Ik wil hem gewoon te pakken krijgen en hem pijn doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws