Whyte: 'Ik vecht tegen Wilder in zijn huis, tuin, garage...' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Whyte: ‘Ik vecht tegen Wilder in zijn huis, tuin, garage…’

Whyte: ‘Ik vecht tegen Wilder in zijn huis, tuin, garage…’

Whyte: 'Ik vecht tegen Wilder in zijn huis, tuin, garage...'
Deontay Wilder (links) en Dillian Whyte (rechts)

Dillian Whyte heeft er geen enkele moeite mee om naar Amerika te reizen om tegen rivaal Deontay Wilder te vechten. Whyte richtte zijn aandacht op Wilder nadat de Brit Alexander Povetkin in hun herkansing in Gibraltar versloeg.

Toen Wilder de WBC-zwaargewicht titel in bezit had, kon Whyte hem niet vastpinnen voor een wereldtitelgevecht. Maar nu lijkt het tijd om een gevecht aan te welke naar alle waarschijnlijkheid in de zomer dit jaar zal plaatsvinden.

Wilder, die nog steeds hoopt zijn verlies van zijn WBC-titel aan Tyson Fury in februari 2020 te kunnen wreken, is naar achter geschoven in de rij. Tyson zal namelijk eerst twee keer met Anthony Joshua cashen dit jaar, voordat de Amerikaan ooit nog een kans krijgt op revanche.

Maakt niet uit waar we vechten

Whyte vs Wilder heeft misschien geen wereldtitel kaartje aan het gevecht hangen, maar de allure valt niet te ontkennen. ,,Ik denk dat de publieke vraag naar het Wilder gevecht er al is, om eerlijk te zijn”, zei Whyte tegen Sky Sports. ,,Er is al veel vraag naar. Maar vechten in Amerika kan geen kwaad en het vergroot wel het profiel en de interesse, en een andere schare fans en volgers. Het zou goed zijn om in de zomer een groot gevecht te krijgen in Amerika.”

,,Ik zal tegen Wilder vechten in [zijn thuisstaat] Alabama, als dat is wat hem een ​​veilig gevoel zal geven om de strijd aan te gaan. Als hij wil, kan hij juryleden bepalen, zijn geboorteplaats, wat dan ook. Kan me niet schelen. Ik zou zelfs tegen hem vechten in zijn eigen huis, de keuken, de garage, de tuin, waar dan ook. Ik wil hem gewoon te pakken krijgen en hem pijn doen.”

Bekijk ook

‘Vers bloed!’ UFC-kampioen Nunes wil nieuwe tegenstanders

Amanda Nunes neemt het 11 december op tegen Julianna Pena tijdens UFC 269. Ongeslagen Nunes ...

22 Jaar! Zo sloopte Ernesto Hoost zijn rivalen (video)

Ernesto Hoost is wellicht de grootste naam in het kickboksen ooit

Hesdy Gerges! ‘Schijt aan Badr, hij aan mij’ klaar voor 2022

Hesdy Gerges is er zeker van in 2022 zal hij weer in actie komen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page