CORONAVIRUS: Wereldtitelgevecht boksen afgelast Nieuws
Nieuws

CORONAVIRUS: Wereldtitelgevecht boksen afgelast

CORONAVIRUS: Wereldtitelgevecht boksen afgelast
CORONAVIRUS: Wereldtitelgevecht boksen afgelast

Het levensbedreigende Corona virus welke in China is opgedoken gooit roet in het eten voor Jose Ramirez vs. Viktor "The Iceman" Postol.

Jose Ramirez's WBC / WBO junior wereldkampioen weltergewicht titelverdediging tegen voormalig wereldkampioen Viktor "The Iceman" Postol, oorspronkelijk gepland om live te worden uitgezonden op ESPN vanuit Mission Hills Haikou in Hainan, China gaat niet door.

Te gevaarlijk

Het titelgevecht is uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus in China. De wedstrijd zal nu op een nader te bepalen datum en locatie plaatsvinden. "De gezondheid en veiligheid van onze boksers en iedereen die aan het evenement werkt, is het allerbelangrijkste", zei Top Rank voorzitter Bob Arum.

“We hopen dat de situatie snel onder controle wordt gebracht. We kijken uit naar het organiseren van evenementen in Mission Hills Haikou in de zeer nabije toekomst. " In China is grote onrust uitgebroken door het virus, grote aantallen mensen proberen Hainan te ontvluchten voor de stad op slot gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws