Home / Nieuws / Boks Nieuws / Wereldkampioen boksen daagt Conor McGregor uit

Wereldkampioen boksen daagt Conor McGregor uit

Conor McGregor favoriet boven Floyd Mayweather in hypothetisch MMA-gevecht
Youtube

Conor McGregor heeft er een uitdager bij, wereldkampioen boksen Regis Prograis.

Prograis wil tegen McGregor de ring als wraak omdat de Ier film acteur Mark Wahlberg heeft uitgedaagd, detail Wahlberg is de is de co-manager van Prograis. Prograis, de WBA super lichtgewicht kampioen die nummer 10 is op de Yahoo Sports boks pond-voor-pond-lijst, gooide zijn naam in de hoed, omdat hij boos is op McGregor’s zijn uitdaging tegen Wahlberg.

In een post op Instagram, bood Prograis aan om tweemaal tegen McGregor te vechten, eenmaal in het boksen en eenmaal in MMA. Prograis is naast boksen getraind in het Braziliaanse Jiu-Jitsu, de basis voor veel top MMA-ers.

Top bokser

Hij heeft ook wat worstel ervaring, in tegenstelling tot Floyd Mayweather, die tegen McGregor bokste in 2017. Prograis (24-0, 20 KOs) traint voor een wedstrijd in de finale van het super lichtgewicht toernooi World Boxing Super Series tegen IBF-kampioen Josh Taylor (15-0, 12 KOs).

Prograis-promotor Lou DiBella zei dat het niet uitgesloten was dat Prograis McGregor zou verslaan, niet alleen in het boksen maar ook in MMA. “Ik geef Regis een veel grotere kans om McGregor in MMA te verslaan dan wanneer McGregor Regis in een bokswedstrijd verslaat,” zei DiBella. “Als hij met Regis in een ring zou stappen, zou hij niet tot de zesde ronde komen.”

Bekijk ook

Deontay Wilder: ‘Ik sla Tyson Fury zijn hoofd opnieuw open’

WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder zegt dat Tyson Fury geen kans tegen hem heeft.

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.