Wedden om 1 miljoen! Tyson Fury zet in op bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wedden om 1 miljoen! Tyson Fury zet in op bokswedstrijd

Wedden om 1 miljoen! Tyson Fury zet in op bokswedstrijd

Tyson Fury moet de daad bij het woord voegen, Jake Paul houdt het Britse boksicoon namelijk aan zijn woord om 1 miljoen in te zetten. Dit extreem hoge bedrag zou Fury inzetten op de wedstrijd tussen Paul en Fury's broertje Tommy.

Boksicoon Tyson Fury werd redelijk voor het blok gezet door Jake Paul, nadat de Brit tijdens een interview zei 1 miljoen op zijn broertje te zetten voor het verslaan van de YouTube-ster. ,,Ik zet met gemak 1 miljoen op Tommy om grootbek Jake Paul te verslaan", zei Fury in een interview.

Paul sprong hier natuurlijk op als een bij op honing en zegt Fury dan maar over de brug te komen. ,,Pussy Tyson Fury zei dat hij 1 miljoen zet op Tommy, zo nu ben ik bang zeg", zei Paul die nog allerlei verwensingen richting de bokskoning smeet.

Paul en Tommy Fury treden elkaar tegemoet in Madision Square Garden in New York op 6 augustus. Het gevecht zou al eerder plaatsvinden maar ging niet door omdat Fury afzegde vanwege een blessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws