WBC presenteert wereldtitel belt Tyson vs Jones: ‘En zo ziet hij er uit’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / WBC presenteert wereldtitel belt Tyson vs Jones: ‘En zo ziet hij er uit’

WBC presenteert wereldtitel belt Tyson vs Jones: ‘En zo ziet hij er uit’

WBC presenteert wereldtitel belt Tyson vs Jones: 'En zo ziet hij er uit'

WBC heeft een eerbetoon aan Tyson en Jones gepresenteerd in de vorm van een titelbelt. Vandaag maakte de boksbond het ontwerp openbaar.

Mike Tyson werd de jongste vechter ooit die het zwaargewicht kampioenschap van de wereld won. Toen hij op 20-jarige leeftijd de toenmalige kampioen Trevor Berbick in slechts twee rondes knock-out sloeg. En hiermee de WBC Green en Gold Belt veroverde. Tyson was oppermachtig en verenigde de divisie. Hij zou zijn kampioenschap meerdere keren verdedigen.

Tyson herwon zijn WBC-kampioenschap door Frank Bruno in de derde ronde uit te schakelen. Tyson is een belangrijke kracht in de sport en heeft miljoenen mensen van over de hele wereld beïnvloed om boksen te volgen.

Echte koningen

Roy Jones Jr is nauw verbonden met The WBC sinds 1992 toen hij het WBC Continental Americas-kampioenschap veroverde. En in 1996 WBC-wereldkampioen licht zwaargewicht werd. Hij verenigde de divisie en maakte meerdere titelverdedigingen. Jones was jarenlang de pond voor pond koning en was de dominante kracht van de jaren negentig.

WBC presenteert wereldtitel belt Tyson vs Jones: 'En zo ziet hij er uit'

De World Boxing Council zal hulde brengen aan supersterkampioenen Mike Tyson en Roy Jones jr, die door hun wonderbaarlijke carrière verschillende hoofdstukken in de geschiedenisboeken van de WBC en boksen in het algemeen met gouden letters hebben geschreven.

Bewondering

,,De WBC is vereerd om hun oefenwedstrijd te ondersteunen die gepland staat op 28 november. Waarin beiden de ring zullen betreden met het bewonderenswaardige doel om geld in te zamelen. Voor liefdadigheidscampagnes in de “Front Line Battle”, aldus een verklaring van de WBC

Zowel Tyson als Jones zullen een belt ontvangen, als erkenning voor hun innovatieve inspanningen. Om met een groot doel entertainment naar de wereld te brengen. Tijdens deze zeer moeilijke en moeilijke tijden voor de mensheid.

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page