VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz Nieuws
Nieuws

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz.

Fury (28-0-1, 20 KOs), zorgde er zaterdagavond in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada, voor dat de toen nog ongeslagen Duitse zwaargewicht kampioen Tom Schwarz (24-1, 16 KOs) via een tweede ronde TKO verlies naar huis ging.

Fury kwam vroeg op een typerende manier naar buiten door rond de ring te bewegen en een scherpe stoot uit te delen. Hij deelde er in totaal 45 uit tijdens de eerste ronde.

Ongelofelijke souplesse

De flagrante Engelsman kwam terug in de tweede ronde met van hetzelfde laken en pak, een ware stoten regen. Zijn zelfvertrouwen groeide en gebruikte een ongelooflijke hoofdbeweging om een ​​vierdelige combinatie van Schwarz langs de touwen te vermijden.

ZIE OOK>> Andy Ruiz verslaat bokskampioen Anthony Joshua

Fury handhaafde zijn achtervolging en schakelde Schwarz even later kort uit. Schwarz keerde terug, maar de Engelsman liet het niet los. Fury plaagde Schwarz met heldere combinaties, uppercuts naar binnen en sloeg door de verdediging van de Duitse bokser heen totdat de scheidsrechter uiteindelijk onderbrak voor de TKO-overwinning.

Naar verwachting

Al met al was dit precies wat boks fans verwachtten. Fury kwam uit deze strijd met Schwarz als de beste zwaargewicht in de wereld. Heel indrukwekkend voor een man die zijn debuut maakte in Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws