Home / Nieuws / Boks Nieuws / VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz.

Fury (28-0-1, 20 KOs), zorgde er zaterdagavond in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada, voor dat de toen nog ongeslagen Duitse zwaargewicht kampioen Tom Schwarz (24-1, 16 KOs) via een tweede ronde TKO verlies naar huis ging.

Fury kwam vroeg op een typerende manier naar buiten door rond de ring te bewegen en een scherpe stoot uit te delen. Hij deelde er in totaal 45 uit tijdens de eerste ronde.

Ongelofelijke souplesse

De flagrante Engelsman kwam terug in de tweede ronde met van hetzelfde laken en pak, een ware stoten regen. Zijn zelfvertrouwen groeide en gebruikte een ongelooflijke hoofdbeweging om een ​​vierdelige combinatie van Schwarz langs de touwen te vermijden.

ZIE OOK>> Andy Ruiz verslaat bokskampioen Anthony Joshua

Fury handhaafde zijn achtervolging en schakelde Schwarz even later kort uit. Schwarz keerde terug, maar de Engelsman liet het niet los. Fury plaagde Schwarz met heldere combinaties, uppercuts naar binnen en sloeg door de verdediging van de Duitse bokser heen totdat de scheidsrechter uiteindelijk onderbrak voor de TKO-overwinning.

Naar verwachting

Al met al was dit precies wat boks fans verwachtten. Fury kwam uit deze strijd met Schwarz als de beste zwaargewicht in de wereld. Heel indrukwekkend voor een man die zijn debuut maakte in Las Vegas.

Bekijk ook

VIDEO: Lastig ventje valt bokslegende Mike Tyson lastig

Bokslegende Mike Tyson wilde wat aandacht besteden aan zijn fans en bezocht het beroemde Venice ...

BRIEF: GLORY Kickboxing stelt vechters gerust ‘alles komt goed’

Pierre Andurand (L) en Scott Rudmann (R) Foto GLORY Na een lange stilte laat GLORY ...

Top MMA vechter ronselt GLORY vechters voor ONE Championship

Zwaargewicht MMA-vechter Arjan Bhullar probeert Glory kickboksers te rekruteren voor ONE Championship. Arjan Bhullar, die ...