VIDEO: Lastig ventje valt bokslegende Mike Tyson lastig Boks Nieuws
Boks Nieuws

VIDEO: Lastig ventje valt bokslegende Mike Tyson lastig

VIDEO: Lastig ventje valt bokslegende Mike Tyson lastig

Bokslegende Mike Tyson wilde wat aandacht besteden aan zijn fans en bezocht het beroemde Venice Beach. De bokser die binnenkort een comeback maakt, liep tegen een vervelende gast op.

Terwijl Mike Tyson die er beter dan ooit uitziet lekker een wandelingetje wilde maken en met fans op de foto gaan, dook er een man op die de bokser belachelijk leek te willen maken. "Hij beet mij in mijn oor, hij beet mij in mijn oor," bleef de man maar roepen.

Lastig ventje

Hij doelde hiermee op het incident tussen Mike Tyson en Evander Holyfield tijdens hun wedstrijd jaren terug. Tyson beet in het oor van Holyfield in en clinch en beet daar een stuk uit. Dit incident blijft Tyson tot het einde der dagen achtervolgen, en de man wilde hem er vast aan helpen herinneren.

Tyson bleef kalm en vroeg de man wel even opzij te stappen omdat hij in de weg bleef staan bij het maken van foto's. Omstanders vroegen waarom de man dit deed, maar deze bleef antwoorden "hij beet mij in mijn oor," tja wat moet je ermee?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws