BUKKEN: 53-jarige Mike Tyson beukt er flink op los (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / BUKKEN: 53-jarige Mike Tyson beukt er flink op los (video)

BUKKEN: 53-jarige Mike Tyson beukt er flink op los (video)

Hij mag dan de 50 dik gepasseerd zijn, Mike Tyson, maar zijn snelheid en kracht lijken alleen maar te zijn toegenomen. Zijn laatste video zegt genoeg.

De laatste trainingsvideo van bokslegende Mike Tyson moet bij een eventuele tegenstander toch echt de moed in de schoenen doen zakken. Zo beweeglijk als een jonge gazelle met de kracht van een tank beweeg Iron Mike door de ring.

Eerder plaatste Mike Tyson al video’s die niets aan de verbeelding overlieten. En met elke nieuwe video van de boksreus lijkt zijn kracht en snelheid te zijn toegenomen. Iedereen die in de rij staat om tegen Mike Tyson in een comeback gevecht tegemoet te treden kan stevige tegenstand verwachten.

Bukken

Mike Tyson die elke dag een paar wiet joints rookt, een sigaar ook niet overslaat lijkt het toonbeeld van “leven zoals je wilt”, maar dat hoeft je niet tegen te houden lekker te sporten. Shannon Briggs, Evander Holyfield enkele van de mede “oudjes” lijken niet verder te komen dan korte video’s.

Tyson daarentegen lijkt volle gas te gaan. Inmiddels heeft UFC kampioen Jon Jones zich ook al gemeld voor een matpartij tegen de oude knokker. De fans vragen zich inmiddels af of leeftijd iets zal uitmaken. Een feit is wie dan ook met Mike Tyson in de ring beland, beter goed kan leren wegduiken.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page