VIDEO: 'I Am Duran' film over bokslegende Roberto Duran Nieuws
Nieuws

VIDEO: 'I Am Duran' film over bokslegende Roberto Duran

VIDEO: 'I Am Duran' film over bokslegende Roberto Duran

Het levensverhaal van Panamese bokser Roberto Duran viervoudig wereldkampioen is verfilmd.

Op 3 juni aanstaande komt de de langverwachte boksdocumentaire I AM DURAN uit, met Roberto Duran, Sugar Ray Leonard, Sylvester Stallone, Robert De Niro, Mike Tyson en verschillende sporthelden die hun verhaal doen over het leven van de boksheld.

I AM DURAN werd geregisseerd door Mat Hodgson (The Four Year Plan, Night of the Fight: Hatton's Last Stand) en bevat de iconische bokskampioen Roberto Duran die zijn levensverhaal deelt met fans.

Van armoedzaaier tot volksheld

Roberto Duran is een boks grootheid, een titanenfiguur met een carrière die zich uitstrekt over vijf epische tijdperken en die beschouwd wordt als een van de meest vermakelijke en bekwame vechters aller tijden. I AM DURAN vertelt zijn verhaal, onlosmakelijk verweven met het verhaal van zijn land van herkomst Panama.

De impact van Roberto Duran overstijgt boksen en politiek. Geboren als bokser, veranderde zijn succes binnen de ring hem in een icoon, maar het waren zijn gebreken en mislukkingen buiten de ring die hem tot een held maakten en blijven zorgen dat zijn universele aantrekkingskracht en populariteit tot op de dag van vandaag voortduren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws