Verbod Bare Knuckle boksevent! Overheidsinstantie grijpt in Boks Nieuws
Boks Nieuws

Verbod Bare Knuckle boksevent! Overheidsinstantie grijpt in

Verbod Bare Knuckle boksevent! Overheidsinstantie grijpt in

Top Dog Fighting Championship 10 is gisteravond niet doorgegaan. Het evenement werd stilgelegd door overheidsinstanties echter werd er geen officiële reden prijsgegeven.

Bare Knuckle boksen wordt steeds populairder, ook in ons land vinden in het geheim gevechten en evenementen plaats. In het voormalige Oostblok is het vechten met de blote vuist groeiende en de TOP DOG organisatie is er daar een van.

Watskebeurt?

KickboxingZ meldt echter dat het evenement van gisteravond plotsklaps niet door mocht gaan. ,,Top Dog zegt dat het de nodige toestemmingen heeft gekregen voor het evenement. Een overheidsinstantie zou echter niet toestaan ​​dat de gevechten doorgaan", aldus KickboxingZ.

De organisatie en zijn advocaten probeerden te onderhandelen, maar hadden geen geluk. ,,We hebben 8 uur lang onderhandeld met vertegenwoordigers van diverse afdelingen. Uiteindelijk bleek de situatie niet in ons voordeel. We zullen de echte redenen vinden voor wat er is gebeurd', aldus een verklaring van TOP DOG.

In de praktijk komt het wel eens voor dat concurrerende organisaties een stokje steken om events te voorkomen. Of dit het geval is bij TOP DOG is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws