Home / Nieuws / Boks Nieuws / Vechters dagen elkaar uit tot bloedigste gevecht ooit

Vechters dagen elkaar uit tot bloedigste gevecht ooit

Als het op vechten aankomt dan weten James McSweeney en Mark Godbeer weten wel van wanten.

Zowel McSweeney als Godbeer zijn actieve vechters en staan bij de grote vechtsport organisaties ter wereld in de kickboks ring of MMA-kooi. Beiden bezitten een echt vechtershart en draaien hun hand niet om voor een goed partijtje knokken.

Beiden zijn UFC-veteranen, multi disciplinair wat inhoudt dat zij meerdere vechtsporten beheersen zoals kickboksen, boksen en MMA. Via social media zochten McSweeney en Godbeer elkaar op voor een nieuwe uitdaging tegenover elkaar, het blote vuist boksen beter bekend als bare knuckle.

Het gevecht der titanen

Deze vorm van boksen wordt gezien als de meest extreme vorm van vechtsport, er wordt gebokst zonder handbescherming, alleen windsels zijn toegestaan. De sport is in een aantal landen zoals Engeland en Amerika razend populair.

Zowel McSweeney als Godbeer zien een bare knuckle strijd we zitten op eigen bodem, Engeland. Volgens de posts zijn zij er klaar voor, nu is het nog wachten op de BKB organisatie om een gevecht te arrangeren tussen de twee. Mocht deze er komen dan wordt het een waar titanen gevecht.

Bekijk ook

Amir Khan vs Manny Pacquiao bevestigt voor november

Amir Khan heeft bevestigd dat zowel hij als Manny Pacquiao een contract hebben getekend voor een gevecht.

Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd

Het rommelt al een tijdje tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi en Daniel Ghita.

Bokslegende Pernell Whitaker overleden na bizar ongeluk

Pernell Whitaker wordt beschouwd als een van de grootste lichtgewicht boksers aller tijden, stierf zondag hij werd 55 jaar oud.