Home / Nieuws / Boks Nieuws / Vechters dagen elkaar uit tot bloedigste gevecht ooit

Vechters dagen elkaar uit tot bloedigste gevecht ooit

Als het op vechten aankomt dan weten James McSweeney en Mark Godbeer weten wel van wanten.

Zowel McSweeney als Godbeer zijn actieve vechters en staan bij de grote vechtsport organisaties ter wereld in de kickboks ring of MMA-kooi. Beiden bezitten een echt vechtershart en draaien hun hand niet om voor een goed partijtje knokken.

Beiden zijn UFC-veteranen, multi disciplinair wat inhoudt dat zij meerdere vechtsporten beheersen zoals kickboksen, boksen en MMA. Via social media zochten McSweeney en Godbeer elkaar op voor een nieuwe uitdaging tegenover elkaar, het blote vuist boksen beter bekend als bare knuckle.

Het gevecht der titanen

Deze vorm van boksen wordt gezien als de meest extreme vorm van vechtsport, er wordt gebokst zonder handbescherming, alleen windsels zijn toegestaan. De sport is in een aantal landen zoals Engeland en Amerika razend populair.

Zowel McSweeney als Godbeer zien een bare knuckle strijd we zitten op eigen bodem, Engeland. Volgens de posts zijn zij er klaar voor, nu is het nog wachten op de BKB organisatie om een gevecht te arrangeren tussen de twee. Mocht deze er komen dan wordt het een waar titanen gevecht.

Bekijk ook

Bokskampioen Gennady Golovkin trekt zich terug uit gevecht

Vervelend nieuws voor Gennady Golovkin

TYSON FURY: ‘Op zondag heb ik nog steeds zelfmoordneigingen’

Vorige week in een artikel van The Independent,

Bokser Canelo Alvarez toch geschorst!

Bokskampioen Canelo Alvarez is de ‘golddiggers’ spuugzat

De Mexicaanse superster Saul 'Canelo' Alvarez was