Home / Nieuws / Boks Nieuws / Valor Bare Knuckle: Hoofdrollen voor ex UFC vechters

Valor Bare Knuckle: Hoofdrollen voor ex UFC vechters

Valor Bare Knuckle: Hoofdrollen voor ex UFC vechters

De nieuw aangekondigde Bare Knuckle organisatie ‘Valor’ zal haar eerste evenement vullen met een aantal ex-UFC vechters.

Eerder deze week kondigde UFC-veteraan Ken Shamrock (28-17-2 MMA) aan dat hij zijn eigen Bare Knuckle boks organisatie lanceert. Shamrock zelf zal mee vechten op het event naar verluidt tegen mede UFC-veteraan de 54-jarige Mark Coleman.

Groot nieuws

Hoewel er geen gevechten officieel zijn aangekondigd door de organisatie, kwam Mark Coleman onlangs op Facebook met het nieuws dat hij zou gaan deelnemen: “Ken en ik gaan eindelijk de Ring delen! Bare Knuckle Boxing. Veel succes mijn vriend. “

ZIE OOK >> UFC-veteraan Ken Shamrock start eigen Bare Knuckle organisatie

Bare Knuckle Boxing werd onlangs flink in de schijnwerpers gezet nadat UFC-veteraan Artem Lobov de voormalig wereldkampioen boksen Paulie Malignaggi versloeg.

Van Valor wordt verwacht dat deze een aantal UFC-veteranen zal gaan brengen op haar events, of het een succes wordt zal in september tijdens het debuut van de organisatie bekend worden.

Bekijk ook

Jeugdtalenten in actie tijdens Eindhoven Box Cup

De talentenploeg van The Golden Gloves Eindhoven krijgen ook dit jaar weer een podium tijdens de Junior Eindhoven Box Cup.

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Titel ontnomen: Nederlandse Boksbond stelt Nouchka Fontijn in gelijk

Boris van der Vorst, voorzitter van de Nederlandse Boksbond is nog altijd vol verbazing over het besluit van de jury, die na het beroep van haar tegenstander Lauren Price (25) de titel afpakt van Nouchka Fontijn.