Bokslegende Mayweather (45) domineert Moore in Abu Dhabi
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegende Mayweather (45) domineert Moore in Abu Dhabi

Bokslegende Mayweather (45) domineert Moore in Abu Dhabi

Bokslegende Mayweather (45) domineert Moore in Abu Dhabi

Floyd Mayweather Jr voormalig wereldkampioen boksen, liet zien dat hij nog steeds veel kracht in zijn handen heeft. In acht ronden boksen domineerde hij Don Moore afgelopen nacht in de Etihad Arena in Abu Dhabi.

De 45-jarige Mayweather, die in 2017 met pensioen ging met een perfect record van 50-0 met 27 knock-outs, demonstreerde zijn brede scala aan boksvaardigheden tijdens het gevecht. Hij stond in de volksmond bekend als een verdedigend genie gedurende zijn hele carrière, maar bleek de agressor tegen Moore te zijn.

Moore (18-0-1, 12KOs), die vroeger als Mayweather’s sparringpartner diende en trainde onder de vleugels van diens oom Roger, probeerde zijn mannetje te staan. Maar Moore werd overweldigd door de superieure boksvaardigheden van zijn rivaal voordat hij werd neergeslagen met een lichaam stoot in ronde 8.

Geen winnaar

Moore was in staat om de Mayweather om de aanval te overleven en de laatste bel te halen. Aangezien het gevecht slechts een demo was, werd er na acht actie volle rondes geen winnaar uitgeroepen.

Op de undercard nam voormalig UFC-wereldkampioen middengewicht Anderson Silva het in een andere op tegen Bruno Machado. De Braziliaan toonde briljante bewegingen en handsnelheid en liet zijn vijand in ronde 5 met een rechtse hoek vallen. De strijd ging over alles rondes en er werd geen winnaar uitgeroepen.

Bekijk ook

Klappen na uitdagen pakketbezorger! 'plat op z'n muil! (video)

Klappen na uitdagen pakketbezorger! ‘plat op z’n muil! (video)

Pakketbezorgers hebben het al zwaar, vaak krijgen de hardwerkende koeriers maar 1 euro per pakketje.

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page