TYSON VS TYSON: Mike Tyson legt uit hoe hij Tyson Fury zou verslaan Nieuws
Nieuws

TYSON VS TYSON: Mike Tyson legt uit hoe hij Tyson Fury zou verslaan

TYSON VS TYSON: Mike Tyson legt uit hoe hij Tyson Fury zou verslaan
TYSON VS TYSON: Mike Tyson legt uit hoe hij Tyson Fury zou verslaan

Mike Tyson doet haarfijn uit de doeken hoe hij Tyson Fury zou verslaan.

Mike Tyson, de gevaarlijkste man in het zwaargewicht boksen, heeft uitgelegd hoe hij het zou opnemen tegen Tyson Fury, de prins van stylisten, in een droomwedstrijd door de tijdperken heen.

De Amerikaan gelooft dat agressie en mobiliteit zijn belangrijkste wapens zouden zijn tegen de reus Fury. De 53-jarige Tyson vertelde Ring Magazine: "Tegen iemand van de grootte van Tyson Fury moet je agressief zijn, je hoofd bewegen en ongrijpbaar zijn.

Orkaankracht

"As je stilstaat tegen een man van die grootte, ben je een gemakkelijk doelwit. Je moet aanvallen, hoeken gebruiken en uit de buurt van zijn stoten blijven. Je moet dichtbij zijn, maar je kunt niet op afstand blijven zodat hij zijn lengte kan gebruiken. "

Tyson was net 20 toen hij 's werelds jongste zwaargewichtkampioen ooit werd en zijn eerste 19 tegenstanders knock-out sloeg met de snelheid van een middengewicht en de kracht van een orkaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws