Tyson Fury voltooid deadline! Hervat bokscarrière
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury voltooid deadline! Hervat bokscarrière

Tyson Fury voltooid deadline! Hervat bokscarrière

Tyson Fury voltooit deadline! Zal bokscarrière hervatten

Tyson Fury heeft zijn promotors verteld om de WBC te informeren dat hij van plan is door te gaan met boksen, meld Sky Sports vanavond. WBC-president Mauricio Sulaiman had de deadline van Fury verlengd tot aanstaande vrijdag 2 september, vanwege het nieuws dat Fury’s neef eerder deze week was doodgestoken.

Het nieuws komt na maanden van Fury die dan weer wel en niet met pensioen zegt te gaan. Wat voor het eerst begon nadat hij Dillian Whyte versloeg door knock-out in april. Fury begon toen zelf een crossover-gevecht met UFC-zwaargewicht Francis Ngannou te promoten, wat mogelijk volgend jaar zou gebeuren.

Promotors hebben gezegd dat ze geïnteresseerd zijn om het te laten gebeuren, maar Ngannou moet eerst genezen van een blessure die hij in januari opliep en zijn contract met de UFC uitvechten. Meer recentelijk kondigde Fury aan dat hij nog een gevecht met Derek Chisora ​​wilde, maar dat gebeurde niet.

Oleksandr Usyk

Fury bleef de deur openlaten toen Oleksandr Usyk won in zijn rematch tegen Anthony Joshua en de WBA-, WBO- en IBF-titels behield. Fury plaatste een video op sociale media waarin hij zei dat hij Usyk zou “vernietigen”. WBC-president Sulaiman zegt dat zelfs een vierde gevecht tegen Deontay Wilder mogelijk zal zijn.

Usyk zei dat een gevecht met Fury alles is wat hij wil. ,,Beide vechters willen het”, zegt Frank Warren, de co-promotor van Fury. ,,Ik ben ervan overtuigd dat we het kunnen waarmaken en Tyson Fury kunnen kronen tot de onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht.

Bekijk ook

'S Werelds Sterkste Man in 'duurste gevecht ooit' (video) Mamed Khalidov vs Mariusz Pudzianowski

‘S Werelds Sterkste Man in ‘duurste gevecht ooit’ (video)

Het duurste gevecht ooit in de Europese MMA-geschiedenis

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

McGregor slaat vechters neus plat in training! ‘Videobedrog ontmaskerd’

Nieuwe sparringsbeelden vrijgegeven door Conor McGregor die fans vandaag enthousiast maakten

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Daar zal Verhoeven optreden als analist

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page