Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury reageert op ‘belachelijke’ suggestie WBO-Baas

Tyson Fury reageert op ‘belachelijke’ suggestie WBO-Baas

Bokskampioen Tyson Fury reageerde op de suggestie van de WBO-president dat hij tegen Bakhodir Jalolov moet vechten.

Fury heeft de opmerkingen van de WBO-president weggelachen omdat deze heeft gesuggereerd dat hij tegen, Jalolov een semi prof (amateur) bokser met een 6-0 record zou moeten vechten. Fury zal in 2020 in de hoogste regionen van het boksen strijden terwijl de bokshandschoenen kruist met WBC-kampioen Deontay Wilder.

Wilder en Fury zullen elkaar opnieuw ontmoeten op 22 februari, WBO-Baas Paco Valcarcel antwoordde echter op een video van Bakhodir Jalolov die zijn handsnelheid aantoonde met de opmerking: “We willen hem graag zien vechten tegen kerels zoals Tyson Fury.”

Gaat nooit gebeuren

Jalolov veroorzaakte vorig jaar opschudding toen hij een tussenstap maakte in zijn professionele carrière om te vechten op de wereldkampioenschappen amateur. De 25-jarige scoorde een brutale KO van een amateur en won het toernooi, wat aanleiding was voor discussie over de vraag of degenen die prof zijn geworden, mogen terugkeren om aan dergelijke competities deel te nemen.

De ‘Gypsy King’ antwoordde ziet een gevecht met Jalolov niet zitten en lacht de WBO-Baas uit. Op de post reageerde Fury dan ook met een paar smileys en de tekst “dit gaat nooit gebeuren.” De suggestie van Valcarcel kan niet echt serieus worden genomen een bokser van het statuur van Fury zal een dergelijk gevecht nooit accepteren.

Bekijk ook

Anthony Joshua doet voorspelling voor Wilder vs. Fury 2

Bokskampioen Anthony Joshua zegt

Bokswedstrijd Oleksandr Usyk vs Dereck Chisora ​​nadert

Volgens bokspromotor Eddie Hearn is een gevecht tussen Oleksandr Usyk Dereck Chisora ​​erg dichtbij.

VETTE KNAL: 200 kilo wegende bokser bruut knock-out (video)

Flink overgewicht hebben betekent niet dat je de ring niet in zou kunnen gaan om een potje te boksen.