Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury reageert op ‘belachelijke’ suggestie WBO-Baas

Tyson Fury reageert op ‘belachelijke’ suggestie WBO-Baas

Bokskampioen Tyson Fury reageerde op de suggestie van de WBO-president dat hij tegen Bakhodir Jalolov moet vechten.

Fury heeft de opmerkingen van de WBO-president weggelachen omdat deze heeft gesuggereerd dat hij tegen, Jalolov een semi prof (amateur) bokser met een 6-0 record zou moeten vechten. Fury zal in 2020 in de hoogste regionen van het boksen strijden terwijl de bokshandschoenen kruist met WBC-kampioen Deontay Wilder.

Wilder en Fury zullen elkaar opnieuw ontmoeten op 22 februari, WBO-Baas Paco Valcarcel antwoordde echter op een video van Bakhodir Jalolov die zijn handsnelheid aantoonde met de opmerking: “We willen hem graag zien vechten tegen kerels zoals Tyson Fury.”

Gaat nooit gebeuren

Jalolov veroorzaakte vorig jaar opschudding toen hij een tussenstap maakte in zijn professionele carri├Ęre om te vechten op de wereldkampioenschappen amateur. De 25-jarige scoorde een brutale KO van een amateur en won het toernooi, wat aanleiding was voor discussie over de vraag of degenen die prof zijn geworden, mogen terugkeren om aan dergelijke competities deel te nemen.

De ÔÇśGypsy KingÔÇÖ antwoordde ziet een gevecht met Jalolov niet zitten en lacht de WBO-Baas uit. Op de post reageerde Fury dan ook met een paar smileys en de tekst “dit gaat nooit gebeuren.” De suggestie van Valcarcel kan niet echt serieus worden genomen een bokser van het statuur van Fury zal een dergelijk gevecht nooit accepteren.

Bekijk ook

­čÄą KNOCK-OUT: Voetbal icoon David Beckham in bokswedstrijd

Topvoetballer David Beckham houdt wel van een uitdaging. Zo besloot hij het op te nemen ...

VIDEO: Tyson Fury geeft rondje boksles op het strand

Wat doe je als de verveling toeslaat, dan ga je lekker op het strand even ...

CECILIA BR├ćKHUS: ‘Gevecht tegen Katie Taylor grootste ooit’

Een overwinning op Jessica McCaskill op zaterdagavond en Taylor die Delfine Persoon verslaat op 22 ...

Tekst kopi├źren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page