TYSON FURY: ‘Ik geef hem liever nog een pak slaag’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / TYSON FURY: ‘Ik geef hem liever nog een pak slaag’

TYSON FURY: ‘Ik geef hem liever nog een pak slaag’

WBC zwaargewicht koning Tyson Fury heeft publiekelijk de mogelijkheid uitgesloten van een gevecht met Anthony Joshua voor een derde gevecht met Deontay Wilder.

Er wordt gespeculeerd of de ‘Bronze Bomber’ bereid zou zijn een stap opzij te zetten om een ​​volledig Britse kaskraker op te zetten, maar Fury zegt dat hij nog steeds verwacht dat hij de Amerikaan voor de derde keer zal ontmoeten voordat het jaar voorbij is.

Fury sprak met Mark Wright op Instagram en zei: “We hebben de rematch met Wilder op een gegeven moment. Dan hebben we de twee AJ-gevechten. We zullen er dan een hebben, uiteraard als ik hem versla (Joshua), wil hij een herkansing.”

Ik geef hem liever nog een pak slaag

‘Een of andere krant meldde dat Wilder 10 miljoen dollar wilde om opzij te stappen. Ik betaal hem niet om opzij te gaan. Ik ram hem liever nog een keer in elkaar. Ik versla hem in de ring en zo haal ik hem uit de weg. Ik zou hem niet betalen. Ik geef hem liever nog een pak slaag.”

Fury, die eerder suggereerde dat hij zijn handschoenen zou ophangen zodra zijn Top Rank-deal was verlopen, lijkt van gedachten te zijn veranderd en stelt dat hij verder zal vechten dan zijn resterende overeenkomst met twee gevechten, omdat ‘hij zich anders gaat vervelen’.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Bekende UFC-scheidsrechter verliest baan na nemen risico

De scheids vond het risico waard om te te arbitreren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page