TYSON FURY: 'Anthony Joshua stop je kloten in je handtas' Boks Nieuws
Boks Nieuws

TYSON FURY: 'Anthony Joshua stop je kloten in je handtas'

TYSON FURY: 'Anthony Joshua stop je kloten in je handtas'
TYSON FURY: 'Anthony Joshua stop je kloten in je handtas'

Door het verslaan van Dillian Whyte door Alexander Povetkin. Is WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury nu vrij van verplichte gevechten.

"Stop met wegrennen, stop met het verzinnen van excuses, stop je kloten in je handtas en laten we vechten," zegt Fury tegen Joshua. Fury vindt dat Joshua hem ontwijkt en op de vlucht is voor een gevecht.

Ook vindt Fury dat Joshua wordt beschermd door promotors: “Ik ken Eddie Hearn en Matchroom en allen die Joshua probeerden te beschermen door hem niet met mij te laten vechten, in een poging een hindernis op te werpen met Dillian Whyte. "

Laten we vechten

"Maar het is een feit dat ik geen van hun vechters nodig heb. Zij hebben mij nodig. Ik ben de enige ongeslagen wereldkampioen zwaargewicht die er nog is. De rest is niets meer en werd knock-out geslagen of is gestopt en gehavend."

"Ik heb niets van hun geld nodig, ik heb niet nodig wat ze aan tafel kunnen brengen, maar voor de fans wil je een zo groot mogelijk gevecht. En het grootste gevecht dat er nu is, zijn ik en Joshua, dus laten we het laten gebeuren, " aldus Fury.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws