? | Topbokser Serginio Kanters bestolen van de winst in Duitsland Boks Nieuws
Boks Nieuws

? | Topbokser Serginio Kanters bestolen van de winst in Duitsland

? | Topbokser Serginio Kanters bestolen van de winst in Duitsland

De Nederlandse topbokser Serginio Kanters die vecht vanuit Mikes Gym in Oostzaan is zaterdag onrecht aangedaan. Zo meldt de bokser op zijn Facebook.

"Gister was naar mijn mening de dieptepunt van deze sport. Ik vecht uit in Duitsland Wuppertal. Win minimaal 6 van de 8 rondes en scoor een Knockdown mee. Ik wordt tot winnaar omgeroepen."

"Maar de beslissing wordt snel teruggehaald om een draw uit te schrijven omdat mijn tegenstander een zwaar beschermde prospect is van de promotor/bond. Ik ben vaak in me leven genaaid maar dit is echt het toppunt. "

Gebeurt teveel

Kanters gaat het er niet bij laten zitten, hij zegt dan ook in protest te gaan; "Op deze manier is boksen niet meer eens meer leuk. Ik zal dit aanvechten. Moge het recht zegevieren. " Het geval van Kanters staat niet op zichzelf.

Het is vaker gebeurd dat Nederlandse vechters in het buitenland benadeeld zijn. Voorbeelden zijn er helaas legio. Zodat blijkt dat een thuisvechter aan de verliezende hand is lijkt er van alles uit de kast te worden gehaald om toch een winst af te dwingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws