Home / Nieuws / Boks Nieuws / TOPBOKSER BEWEERT: ‘De aarde is plat en NASA is nep’

TOPBOKSER BEWEERT: ‘De aarde is plat en NASA is nep’

Bokser Carl Froch beweerd dat de aarde plat is en beschuldigd ruimteagentschap Nasa ervan “nep” te zijn.

De voormalige super middengewicht kampioen, 42, is onvermurwbaar in zijn geloof dat de hele planeet een leugen is verkocht. Hij is er zeker van dat de planeet die we allemaal thuis noemen plat is. Froch zei ooit in de Pound for Pound met Jake Wood en Spencer Oliver podcast:

“De aarde is plat, 100 procent. “Er is geen bewijs van de kromming van de aarde en dit nep-ruimteagentschap NASA gebruikt CGI-afbeeldingen en iedereen is anders. De bokser, die in 2015 met pensioen ging na het winnen van 33 van zijn 35 gevechten, schat ook dat de maanlanding in juli 1969 door Neil Armstrong vervalst was.

Zo plat als een pannenkoek

Sommige van zijn fans waren er echter niet zo zeker van. In antwoord op de beweringen van Froch zei iemand: “Dit is wat er gebeurt als mensen je in het hoofd slaan voor de kost.” Toch staat Froch niet alleen in zijn beweringen.

Verschillende NBA-sterren, waaronder Shaquille O’Neal, zijn ook naar voren gekomen ter ondersteuning van de theorie. LA Lakers-icoon O’Neal kwam tot de conclusie nadat hij had opgemerkt dat de weg vlak was toen hij van Florida naar Californië reed en zei: “Het is waar. De aarde is vlak.”

Bekijk ook

Anthony Joshua’s titelgevecht tegen Kubrat Pulev afgelast

Het zwaargewicht titelgevecht tussen Brit Anthony Joshua en IBF’s verplichte uitdager Kubrat Pulev, die oorspronkelijk ...

ANTHONY JOSHUA: ‘Wilder zet een stap opzij dan pak ik Tyson Fury’

Als Deontay Wilder akkoord gaat met een ‘stap opzij’ zal Anthony Joshua de bokshandschoenen opnemen ...

🎥 | BLIND GESLAGEN TOPBOKSER: ‘Ik doe het zo weer over’

Topbokser Israel Vazquez vecht voor zijn leven terwijl hij omgaat met een gebroken lichaam door ...