TOPBOKSER BEWEERT: 'De aarde is plat en NASA is nep' Nieuws
Nieuws

TOPBOKSER BEWEERT: 'De aarde is plat en NASA is nep'

TOPBOKSER BEWEERT: 'De aarde is plat en NASA is nep'

Bokser Carl Froch beweerd dat de aarde plat is en beschuldigd ruimteagentschap Nasa ervan "nep" te zijn.

De voormalige super middengewicht kampioen, 42, is onvermurwbaar in zijn geloof dat de hele planeet een leugen is verkocht. Hij is er zeker van dat de planeet die we allemaal thuis noemen plat is. Froch zei ooit in de Pound for Pound met Jake Wood en Spencer Oliver podcast:

"De aarde is plat, 100 procent. "Er is geen bewijs van de kromming van de aarde en dit nep-ruimteagentschap NASA gebruikt CGI-afbeeldingen en iedereen is anders. De bokser, die in 2015 met pensioen ging na het winnen van 33 van zijn 35 gevechten, schat ook dat de maanlanding in juli 1969 door Neil Armstrong vervalst was.

Zo plat als een pannenkoek

Sommige van zijn fans waren er echter niet zo zeker van. In antwoord op de beweringen van Froch zei iemand: "Dit is wat er gebeurt als mensen je in het hoofd slaan voor de kost." Toch staat Froch niet alleen in zijn beweringen.

Verschillende NBA-sterren, waaronder Shaquille O'Neal, zijn ook naar voren gekomen ter ondersteuning van de theorie. LA Lakers-icoon O'Neal kwam tot de conclusie nadat hij had opgemerkt dat de weg vlak was toen hij van Florida naar Californië reed en zei: "Het is waar. De aarde is vlak."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws