Home / Nieuws / Boks Nieuws / TOEKOMST BOKSEN: Grote namen uit de sport dit najaar bijeen

TOEKOMST BOKSEN: Grote namen uit de sport dit najaar bijeen

Dit najaar vindt een belangrijke bijeenkomst plaats in Bahrein waar de toekomst van het boksen besproken wordt. Grote namen als Bob Arum hebben toegezegd aanwezig te zijn.

Bob Arum, Frank Warren, Lennox Lewis, Shelly Finkel, Amir Khan en Roy Jones Jr. behoren tot de belangrijkste figuren die verheugd hebben gereageerd op nieuws over de door KHK Sports en MTK Global gehoste top in Bahrein.

De aankondiging van vorige week dat KHK Sports en MTK Global een baanbrekende bokstop zullen organiseren, heeft voor veel opschudding gezorgd in de hoogste regionen van het boksen. Tijdens de baanbrekende conferentie, die dit najaar in het Koninkrijk Bahrein wordt gehouden, zullen brancheleiders voor het eerst bij elkaar komen om de toekomst van de sport te bespreken.

Goede stap

De aankondiging haalde de krantenkoppen over de hele wereld en toonaangevende vechters, trainers, managers en promotors hebben snel hun goedkeuring uitgesproken voor zo’n historisch evenement. De bijeenkomst komt na de opkomst van de coronapandemie die ook de sportwereld flink heeft veranderd.

“Top Rank is zeer verheugd het nieuws van MTK Global te hebben ontvangen dat we op het punt staan ​​een grote overeenkomst te sluiten om bokswedstrijden van wereldklasse te doen samen met Zijne Hoogheid Shaikh Khalid bin Hamad Al Khalifa en het team van KHK Sports,” zegt Bob Arum.

Bekijk ook

VIDEO: Docu ter ere van overleden vader UFC kampioen Khabib

De vader van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap overleed recentelijk aan de gevolgen van het ...

KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend

Enfusion maakte het eerste titelgevecht bekend na het uitbreken van de coronapandemie. De Nederlandse Sarèl ...

Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway

Ondanks het behalen van een overwinning op Max Holloway, lijkt Alexander Volkanovski het moeilijk te ...