Titelgevecht Anthony Joshua vs. Tyson Fury in gevaar – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Titelgevecht Anthony Joshua vs. Tyson Fury in gevaar

Titelgevecht Anthony Joshua vs. Tyson Fury in gevaar

Het zou zomaar kunnen dat de bokswedstrijd tussen Anthony Joshua en Tyson Fury een flinke horde moet nemen.

Kubrat Pulev zegt dat hij niet met Anthony Joshua vs Tyson Fury zal instemmen, Pulev is De verplichte uitdager van de IBF, Kubrat Pulev, zei dat hij een voorstel om opzij te stappen niet zou accepteren en de wereldkampioen zwaargewicht Anthony Joshua niet de kans zal geven om als eerste te vechten met collega Brit Tyson Fury.

De 39-jarige Bulgaar zou Joshua ontmoeten op 20 juni, maar het gevecht werd uitgesteld vanwege de COVID-19-uitbraak. Joshua heeft ook gezegd dat een kaskraker met Fury, die Deontay Wilder later dit jaar zal ontmoeten in een herkansing na een zevende ronde onderbreking in februari, nodig is om één dominante figuur in de divisie te bepalen.

Tegen de regels in

Maar Pulev, zegt dat er geen kans is op een compromis. “Ik zou het niet accepteren’, zei Pulev. “Ik deed het een keer toen ik het niet tegen Joshua vocht zodat hij zijn tweede wedstrijd tegen Ruiz Jr. kon houden. Alles was in strijd met de regels van IBF, maar ik sloot een compromis.” Joshua wil mij gewoon ontwijken. “

“Zelfs Mike Tyson en Evander Holyfield komen terug om te laten zien dat ze echte krijgers zijn, niet zoals hij. Een jaar is verstreken en ze hebben altijd een reden om uit te stellen, niet om tegen mij te vechten. “Er zijn twee opties. Je vecht of je stelt die titel vacant,”aldus Pulev.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page