Te weinig actie: Bare knuckle bokser krijgt niet uitbetaald Nieuws
Nieuws

Te weinig actie: Bare knuckle bokser krijgt niet uitbetaald

Te weinig actie: Bare knuckle bokser krijgt niet uitbetaald
Te weinig actie: Bare knuckle bokser krijgt niet uitbetaald

Bare Knuckle boksen blijft verrassingen brengen, zeker voor Rusty Crowder die gedag kan zeggen naar de helft van zijn vechters gage.

Crowder stond in de ring tegen Reggie Barnett Jr., in wat een ware slachtpartij genoemd kan worden. Bare Knuckle staat bekend om zijn bloederige gevechten doordat men geen handschoenen draagt. Het waren dan ook vijf slopende rondes voor Crowder en Barnet Jr.

Na aflopp van de partij werd Barnett Jr uitgeroepen tot winnaar, meteen daarop kwam de organisator en president van de BKFC, Dave Feldman de ring in. Deze nam de microfoon van de presentator en verklaarde dat er te weining actie van de kant van Crowder was en dat deze de helft van zijn gage af moest staan aan Barnett Jr.

Niet genoeg actie, geen geld

"Bare Knuckle Fighting Championship is een nieuwe sport en een gloednieuw bedrijf en we zijn hier voor actie", aldus Feldman. "En we willen actie en we eisen actie van de vechter. We hebben geen actie gezien in het gevecht omdat Rusty Crowder niet actief vocht. "

"Daarom krijgt Reggie Barnett de helft van zijn gage. Maak wat herrie, Biloxi! Dit is hoe we het doen bij Bare Knuckle, je vecht of je wordt niet betaald, sloot Feldman af. De fans en het team rondom Crowder reageerde verontwaardigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws