Home / Nieuws / Boks Nieuws / Te weinig actie: Bare knuckle bokser krijgt niet uitbetaald

Te weinig actie: Bare knuckle bokser krijgt niet uitbetaald

Bare Knuckle boksen blijft verrassingen brengen, zeker voor Rusty Crowder die gedag kan zeggen naar de helft van zijn vechters gage.

Crowder stond in de ring tegen Reggie Barnett Jr., in wat een ware slachtpartij genoemd kan worden. Bare Knuckle staat bekend om zijn bloederige gevechten doordat men geen handschoenen draagt. Het waren dan ook vijf slopende rondes voor Crowder en Barnet Jr.

Na aflopp van de partij werd Barnett Jr uitgeroepen tot winnaar, meteen daarop kwam de organisator en president van de BKFC, Dave Feldman de ring in. Deze nam de microfoon van de presentator en verklaarde dat er te weining actie van de kant van Crowder was en dat deze de helft van zijn gage af moest staan aan Barnett Jr.

Niet genoeg actie, geen geld

“Bare Knuckle Fighting Championship is een nieuwe sport en een gloednieuw bedrijf en we zijn hier voor actie”, aldus Feldman. “En we willen actie en we eisen actie van de vechter. We hebben geen actie gezien in het gevecht omdat Rusty Crowder niet actief vocht. ”

“Daarom krijgt Reggie Barnett de helft van zijn gage. Maak wat herrie, Biloxi! Dit is hoe we het doen bij Bare Knuckle, je vecht of je wordt niet betaald, sloot Feldman af. De fans en het team rondom Crowder reageerde verontwaardigd.

Bekijk ook

Boksen: Manny Pacquiao vs Amir Khan bevestigt

Pacquiao vs Khan wordt al jaren besproken en zal nu in november dit jaar plaatsvinden.

Hughie Fury de ring in tegen Sam Sexton voor de Britse titel

Boksen: Hughie Fury vs. Samuel Peter in Saoedi-Arabië

Hughie Fury wordt geconfronteerd met voormalig WBC zwaargewicht kampioen Samuel Peter.

Boksen: Lomachenko brak hand tijdens knock-out op Crolla (video)

Bokser Lomachenko reageert op uitdaging UFC-vechter Cejudo

Afgelopen weekend daagde UFC wereldkampioen in twee gewichtklassen Henry Cejudo, bokskampioen Vasyl Lomachenko uit tot een gevecht.