Sexy blondine maakt blote vuist boksdebuut in november Boks Nieuws
Boks Nieuws

Sexy blondine maakt blote vuist boksdebuut in november

Sexy blondine maakt blote vuist boksdebuut in november
Sexy blondine maakt blote vuist boksdebuut in november

Voormalig UFC vechter Paige VanZant zal haar Bare Knuckle Boxing debuut maken in november van dit jaar.

VanZant die voorheen bij de UFC in de MMA-kooi stond tekende recentelijk bij Bare Knuckle Fighting Championship een vecht contract. BKFC president Dave Feldman zegt dat VanZant op 14 november haar eerste wedstrijd met de blote vuisten vecht.

Stap voorwaarts

De 26-jarige VanZant, vocht voor het laatst op de UFC 251-kaart op Fight Island, waar ze razendsnel werd verslagen door Amanda Ribas. over haar contract bij BKFC is VanZant zeer enthousiast. "Het was een geweldig contract, een geweldige kans", zei Paige VanZant tegen ESPN. "Ik heb ook het gevoel dat het voor mij geen stap achteruit is," zegt VanZant.

"Het is een zijwaartse beweging naar een nieuwe kans, een nieuwe uitdaging, een gloednieuwe sport. Ik heb er echt een geheel nieuwe passie voor opgewekt en vooral voor het vechten in het algemeen. " En bovendien heb ik het gevoel dat ik nog steeds dit stigma in MMA heb dat ik alleen maar een mooi meisje ben."

Bewijzen

"En wat een manier om mensen te bewijzen dat dit helemaal niet is zoals ik mezelf zie. Dit is een sport waarbij mensen waarschijnlijk de meeste kans hebben geblesseerd te raken. En hetoplopen van langdurige littekens is absoluut iets waar ik me niet eens zorgen over maak. "

"Het is gewoon de liefde voor competitie en ik ben echt opgewonden om erop uit te gaan en te pronken in zo'n geweldige sport." VanZant is niet de enige voormalige UFC vechter uit de vrouwen divisie die overstapt naar Bare knukle. De Australische Ben Rawlings ging haar al voor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws