SERIEUS: 'Eerst een coronavaccinatie, anders boks ik niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

SERIEUS: 'Eerst een coronavaccinatie, anders boks ik niet'

SERIEUS: 'Eerst een coronavaccinatie, anders boks ik niet'

Jermall Charlo weigert te boksen tegen David Benavidez, als deze zich niet laat vaccineren tegen het coronavirus. 'Hij moet eerst worden ingeënt om tegen mij te vechten', zegt Charlo over Benavidez.

Charlo zegt dat hij zijn vaccinatie al heeft gekregen, dus nu is het aan Benavidez om er ook een te krijgen als hij met hem wil vechten. De vereisten die Charlo stelt aan Benavidez om tegen hem te vechten. Roept vragen op of hij de wedstrijd serieus neemt.

Afzwak

De reden dat Charlo niet wil vechten een niet ingeënte tegenstander lijkt duidelijk: ,,Wil je dat ik afzwak, blut en ziek word? Echt niet. Jullie moeten allemaal de vaccinatie nemen", zegt Charlo.

Benavidez zal zich waarschijnlijk niet op tijd kunnen laten vaccineren om Charlo in de eerste helft van dit jaar te ontmoeten. Maar dat is misschien wat hij hoopt. Zo zegt Charlo dat Benavidez achter in de rij moet aansluiten.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/win-actie-gratis-kijken-naar-bareknuckle-mania/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws