Respectloos: Mayweather vs YouTuber slecht voor de sport Nieuws
Nieuws

Respectloos: Mayweather vs YouTuber slecht voor de sport

Respectloos: Mayweather vs YouTuber slecht voor de sport

Volgens oud-bokser Arnold Vanderlyde, is de aankomende wedstrijd tussen Floyd Mayweather die tegen YouTuber Jake Paul gaat vechten respectloos. Ook is het een niet goed voor de sport, echte boksers wachten jaren op een dergelijke kans en de social media ster loopt er mee weg.

In een interview met het AD vandaag is Vanderlyde er duidelijk over; ,,Ik hoop dat dit wordt aangepakt. Ik vind het echt respectloos ten opzichte van de sport. Die jongen daagt Mayweather uit op het internet en mag het meteen opnemen tegen één van de grootste boksers ooit", zegt Vanderlyde tegen de krant.

Grote onzin

Ook vindt Vanderlyde dat de sport zijn waarde verliest door dit opkomende fenomeen. ,,Ja, de sport verliest zijn waarde. Er zijn wereldwijd tientallen jongens die hun hele carrière wachten op zo’n kans. Vanderlyde zegt ondermeer ook dat het commerciële belang zwaarder lijkt te wegen dan dat het echt om het boksen gaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws